Acuvue Oasys Multifocal - Vertaa Hintoja

Acuvue Oasys Multifocal
(3)

Vertaa hintoja 25,06 € - 40,60 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (4 linssit).

Vertaa hintoja 25,06 € - 40,60 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (4 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 19,45 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 25,06 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 6 kaupat ja 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 25,06 € ja korkein on 40,60 €. Säästä jopa 38%.

Osta Acuvue Oasys Multifocal verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Acuvue Oasys Multifocal myydään pakkauksissa, joissa on 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Acuvue Oasys Multifocal
 • Käyttöaika
  Kahden viikon linssi
 • Tyyppi
  Monitehopiilolinssi
 • Valmistaja
  Johnson & Johnson
 • Materiaali
  Senofilcon A
 • Vesipitoisuus
  38 %
 • Hapen läpäisykyky
  147 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -9 ja 6 välillä
 • Halkaisija
  14.3
 • BC
  8.4
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.acuvue.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Acuvue Oasys Multifocal -piilolinssit valmistaa Johnson & Johnson. Ne on suunniteltu korjaamaan iän myötä heikkenevää näköä ja ne tarjoavat terävän näkymän kaikilla etäisyyksillä. Käyttämänsä Senofilcon A -materiaalin ansiosta linssit mahdollistavat silmän luonnollisen hengittävyyden ja niiden veden sisältö on 38%.

Nämä monitehopiilolinssit ovat päivittäiseen käyttöön tarkoitetut ja ne tulee vaihtaa 14 päivän välein. Acuvue Oasys Multifocal -piilolinssit tarjoavat erinomaisen mukavuuden pitkäaikaisessa käytössä, ja ne on varustettu sisäänpäin-osotin merkillä linssin oikeaoppista asettamista varten.

Linssit otetaan pois, puhdistetaan ja säilytetään päivittäin yön aikana. Hydraclear Plus -teknologia auttaa stabiloimaan kyynelfilmiä, mikä minimoi kuivuuden ja säilyttää pitkäaikaisen silmän kosteuden. Ne on suunniteltu pysymään paikallaan tarkasti Hybrid Back Curve -teknologian ansiosta.

Käyttöaika

Acuvue Oasys Multifocal on kahden viikon linssi. Kahden viikon linssit, tunnetaan myös kahden viikon linsseinä tai viikottaisina linsseinä, käytetään 14 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Piilolinssin tyyppi

Acuvue Oasys Multifocal on monitehopiilolinssi. Monitehopiilolinssit, tunnetaan myös progressiivisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on presbyopia (ikänäkö).

Arvostelut

Acuvue Oasys Multifocal saa keskimäärin 4,3 perustuen 3 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Suositukset sinulle