Mikä on Lenspricer?

Lenspricer on piilolinssien hintavertailusivusto. Voit verrata piilolinssiesi hintoja ja löytää ne parhaaseen hintaan verkossa, jolloin voit säästää paljon rahaa piilolinsseihisi.

Oma tutkimuksemme osoittaa, että voit yleensä säästää 40% - 80% ostamalla piilolinssisi verkosta halvimmasta paikasta verrattuna perinteisiin optikkoketjuihin.

Miten Lenspricer toimii?

Lenspricerin hintarobotti päivittää kaikkien piilolinssien hinnat useita kertoja päivässä, joten voit aina olla varma, että saat piilolinssisi parhaaseen hintaan. Lenspricer muuntaa pakettien hinnat kuukausihinnaksi, joten voit helposti verrata hintoja eri pakkausten välillä, joissa on eri määrä piilolinssejä, joten voit olla varma, että saat parhaan hinnan.

Miten Lenspricer ansaitsee rahaa?

Lenspricer on tehnyt yhteistyösopimuksia joidenkin piilolinssejä myyvien kauppojen kanssa. Tämä tarkoittaa, että Lenspricer ansaitsee rahaa lähettämällä asiakkaita kauppoihin.

Kuka on Lenspricerin takana?

Lenspricer perustettiin vuonna 2023 Rasmus Adeltoft. Hän itse oli havainnut, että hän voisi säästää paljon rahaa ostamalla piilolinssejä verkossa, mutta hänellä ei ollut hyvää työkalua kaikkien hintojen vertaamiseen kerralla ja nopean yleiskuvan saamiseen. Hän halusi jakaa tämän muiden piilolinssien käyttäjien kanssa, ja siksi Lenspricer perustettiin.