Krys ja Tour de France

Kirjoittanut Rasmus Adeltoft

29.6.2024 17.06
Krysin sponsoroima Tour de France

Krys on tunnettu optinen vähittäismyyjä Ranskassa ja tuttu nimi Tour de France -faneille. Mutta mikä on Krys, ja kuinka he ovat yhteydessä tähän ikoniseen pyöräilytapahtumaan?

Mikä on Krys?

Krys on johtava ranskalainen optikkoliikeketju, joka tarjoaa silmälaseja, piilolinssejä ja optikon palveluita. Vuonna 1967 perustettu yritys on kasvanut yhdeksi tunnustetuimmista optiikkabrändeistä Ranskassa, jolla on useita toimipisteitä ympäri maata.

Krys ja Tour de France

Vuodesta 2014 lähtien Krys on ollut merkittävä Tour de France -tapahtuman sponsori, erityisesti yhdistetty valkoiseen paitaan. Tämä paita, joka tunnetaan nimellä 'maillot blanc', annetaan parhaalle alle 26-vuotiaalle nuorelle ajajalle.

Krysin ja Tour de France'n välinen yhteistyö lisää sekä brändin että urheilulajin näkyvyyttä. Krysille se on mahdollisuus näyttää tukensa terveydelle ja urheilulle, samalla kun se tavoittaa laajan yleisön yhden maailman tunnetuimman pyöräilykilpailun kautta.

Sponsoroimisen vaikutus

Sponsorointi Tour de France'ssa tarjoaa merkeille kuten Krys merkittävää näkyvyyttä. Kilpailu vetää puoleensa miljoonia katsojia ympäri maailmaa, ja se tarjoaa Krysille alustan, jonka avulla he voivat yhdistää globaalin yleisön.

Lähteet

  1. Krys Official Website
  2. Tour de France Sponsors
  3. Tour de France, Krys, Press Release 2023
  4. Krys Wikipedia