Voiko Piilolinssejä Ostaa Verkosta?

Kirjoittanut Rasmus Adeltoft

9.4.2024 18.19
4 erilaista piilolinssiä

Monet ihmiset ostavat piilolinssejään optikolta. Tämä on täysin luonnollista, sillä se on paikka, jossa ensimmäisen kerran kokeilet piilolinssejä ja löydät tyypin sekä lasit tarpeidesi mukaan. Mutta tiesitkö, että voit itse asiassa ostaa piilolinssejä verkosta?

Osta piilolinssejä verkosta

Jos haluat säästää rahaa piilolinsseissäsi, voit ostaa niitä verkosta. Tietomme mukaan voit yleensä säästää jopa 50-70% piilolinssien hinnasta, jos ostat ne verkossa. Sinun tarvitsee vain löytää piilolinssimallisi verkosta ja ostaa piilolinssit oikealla voimakkuudella. Voimakkuus ja kaikki muu tieto löytyy piilolinssipakkauksestasi.

Onko piilolinssien ostaminen verkosta turvallista?

Piilolinssien ostaminen verkosta on täysin turvallista. Verkosta ostamasi piilolinssit ovat täsmälleen samoja, joita voit ostaa optikoltasi. Ne ovat siis täysin turvallisia käyttää.

Onko jotain, mihin pitäisi kiinnittää huomiota?

Jos ostat piilolinssejä verkosta, sinulla ei todennäköisesti tule olemaan tapaamista optikkosi kanssa. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee itse huolehtia vuosittaisesta näöntarkastuksesta varmistaaksesi, että silmäsi ovat edelleen terveet ja kunnossa, ja että piilolinssisi voimakkuus sopii silmillesi.

Tämä on yleensä palvelu, jonka saa ilmaiseksi, kun ostaa piilolinssejä optikolta. Kun ostat piilolinssejä verkosta, joudut maksamaan tästä palvelusta itse, mutta optikolla käynnin hinta on mitätön verrattuna siihen, mitä säästät piilolinsseissä.

Pitäisikö minun ostaa piilolinssit verkosta?

Se on täysin sinusta kiinni. Jos käytät kalliita piilolinssejä, voit säästää paljon rahaa ostamalla ne verkosta. Toisaalta joudut käyttämään hieman enemmän aikaa tilaamalla piilolinssit kerran vuodessa. Joten päätös on tehtävä itsellesi loppujen lopuksi.

Lähteet

  1. Is It Cheaper to Buy Contact Lenses Online or From the Eye Doctor?
  2. How to get contact lenses