Alcon on tuomassa markkinoille uudet Precision7 piilolinssit

Kirjoittanut Rasmus Adeltoft

16.7.2024 18.09
Alcon Precision7 piilolinssit

Alcon on valmistautumassa lanseeraamaan uuden piilolinssisarjan nimeltä Precision7™. Nämä linssit on suunniteltu käytettäväksi seitsemän päivän ajan, tarjoten vaihtoehdon tavallisille päivittäisille tai kuukausilinsseille.

Mitä tiedämme Precision7:stä

Precision7™ linjaan kuuluu useita eri versioita: Precision7™, Precision7™ Astigmatismille, Precision7™ Multifocal ja Precision7™ Multifocal Toric. Nämä linssit on valmistettu 55%:sti vedestä ja 45% serafilcon A:sta, joka on silikoonihyrdogeeli.

Innovaatiot piilolinssiteknologiassa

Alconin esittelyssä oleva 1-viikon linssi on merkittävä innovaatio piilolinssimarkkinoilla. Useimmat linssit on suunniteltu joko päivittäiseen tai kuukausittaiseen käyttöön, joten viikkolinssi tarjoaa uuden välivaihtoehdon. Tämä voi tarjota enemmän mukavuutta ja potentiaalisesti parempaa silmäterveyttä käyttäjille, jotka kokevat päivittäiset linssit liian tiheiksi ja kuukausilinssit liian pitkiksi.

Precision7:n julkaisupäivä

Precision7™:n tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu, mutta sen odotetaan olevan pian. Kun lisätietoja tulee, Alcon todennäköisesti tarjoaa lisätietoja näiden uusien linssien saatavuudesta ja hinnoittelusta.

Pysy kuulolla Precision7™:n julkaisun ja hinnoittelutietojen osalta, kun ne tulevat saataville. Heti kun Precision7 on julkaistu, Lenspricer aloittaa hintojen seuranta.


Rasmus tutkii ja kirjoittaa uusimmista trendeistä ja uutisista näön ja silmien terveyden alalla. Hän pyrkii tarjoamaan selkeää ja luotettavaa tietoa, joka auttaa lukijoita pysymään ajan tasalla tärkeistä kehityksistä alalla.