Acuvue Oasys - Vertaa Hintoja

Acuvue Oasys
(2)

Vertaa hintoja 14,13 € - 23,93 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (4 linssit).

Vertaa hintoja 14,13 € - 23,93 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (4 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 13,16 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 14,13 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 9 kaupat ja 6, 12 tai 24 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 14,13 € ja korkein on 23,93 €. Säästä jopa 41%.

Osta Acuvue Oasys verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Acuvue Oasys myydään pakkauksissa, joissa on 6, 12 tai 24 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Acuvue Oasys
 • Käyttöaika
  Kahden viikon linssi
 • Valmistaja
  Johnson & Johnson
 • Materiaali
  Senofilcon A
 • Vesipitoisuus
  38 %
 • Hapen läpäisykyky
  147 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -12 ja 8 välillä
 • Halkaisija
  14
 • BC
  8.4, 8.8
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.acuvue.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Acuvue Oasys -piilolinssit on tunnetun valmistajan Johnson & Johnsonin tuottamat. Nämä kahden viikon piilolinssit koostuvat Silikonihydrogeeli materiaalista, Senofilcon A:sta, jolla on huomattavan korkea happiläpäisevyys - 147 Dk/t. Tämän ansiosta linssit tuntuvat erittäin mukavilta ja kirkkailta silmissä koko käyttöajan.

Acuvue Oasys -piilolinsseissä on myös 38% vesipitoisuus, mikä pitää silmät kosteina ja miellyttävinä koko päivän. Ne on suunniteltu siten, että ne soveltuvat erityisen hyvin niille, jotka viettävät paljon aikaa tietyissä ympäristöissä, kuten tietokoneella tai ilmastoituissa tiloissa.

Acuvue Oasys -piilolinssit eivät ole tarkoitettu yökäyttöön. Ne on suunniteltu päivittäiseen käyttöön, ja ne tulee vaihtaa uusiin 14 päivän jälkeen. Tämä tekee niistä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat mukavuutta ja terveitä silmiä.

Lopuksi, Senofilcon A eli Acuvue Oasys -piilolinssit, tarjoavat erinomaisen yhdistelmän mukavuutta ja selkeää näkemistä. Ne ovat luotettava valinta monille piilolinssien käyttäjille.

Käyttöaika

Acuvue Oasys on kahden viikon linssi. Kahden viikon linssit, tunnetaan myös kahden viikon linsseinä tai viikottaisina linsseinä, käytetään 14 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Arvostelut

Acuvue Oasys saa keskimäärin 4,5 perustuen 2 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle