Acuvue Oasys for Astigmatism - Vertaa Hintoja

Acuvue Oasys for Astigmatism
(1)

Vertaa hintoja 22,00 € - 33,93 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (4 linssit).

Vertaa hintoja 22,00 € - 33,93 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (4 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 20,33 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 22,00 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 9 kaupat ja 6 tai 12 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 22,00 € ja korkein on 33,93 €. Säästä jopa 35%.

Osta Acuvue Oasys for Astigmatism verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Acuvue Oasys for Astigmatism myydään pakkauksissa, joissa on 6 tai 12 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Acuvue Oasys for Astigmatism
 • Käyttöaika
  Kahden viikon linssi
 • Tyyppi
  Toorinen piilolinssi
 • Valmistaja
  Johnson & Johnson
 • Materiaali
  Senofilcon A
 • Vesipitoisuus
  38 %
 • Hapen läpäisykyky
  129 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -9 ja 6 välillä
 • Halkaisija
  14.5
 • BC
  8.6
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.acuvue.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Acuvue Oasys for Astigmatism -piilolinssit ovat Johnson & Johnsonin valmistamat kahden viikon toriset linssit, jotka on suunniteltu astigmatismin korjaamiseen. Näiden linssien ainutlaatuinen materiaali, Senofilcon A, yhdessä Hydraclear Plus -teknologian kanssa, pitää linssit kosteina koko päivän. Korkea happea läpäisevyys (129 Dk/t) ja vesipitoisuus (38 %) tekevät linsseistä mukavat.

Acuvue Oasys for Astigmatism -piilolinssit on suunniteltu erityisesti silmille, jotka tarvitsevat torisia linssejä. Linssien Accelerated Stabilisation Design (ASD) -teknologia mahdollistaa linssin tasaisen asettumisen silmään jokaisen silmänräpäyksen aikana. Tämä takaa tasaisen ja mukavan korjauksen astigmatismille.

Samoin kuin niiden sfäärinen versio, Acuvue Oasys, nämä linssit ovat valmistettu erittäin läpäisevästä materiaalista, Senofilcon A, ja niillä on 38 % vesipitoisuus. Senofilcon A mahdollistaa linssien erinomaisen hapen läpäisevyyden, joka on elintärkeä terveille silmille.

Acuvue Oasys for Astigmatism -piilolinssejä voidaan käyttää päivittäin ja ne tulee vaihtaa kahden viikon välein. Vaikka nämä linssit on suunniteltu päivittäiseen käyttöön, jotkut kuluttajat saattavat käyttää niitä pidempään neuvoteltuaan silmälääkärin kanssa.

Käyttöaika

Acuvue Oasys for Astigmatism on kahden viikon linssi. Kahden viikon linssit, tunnetaan myös kahden viikon linsseinä tai viikottaisina linsseinä, käytetään 14 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Piilolinssin tyyppi

Acuvue Oasys for Astigmatism on toorinen piilolinssi. Tooriset piilolinssit, tunnetaan myös astigmaattisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on astigmatismi.

Arvostelut

Acuvue Oasys for Astigmatism saa keskimäärin 4 perustuen 1 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit