Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe - Vertaa Hintoja

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe
(4)

Vertaa hintoja 50,97 € - 93,88 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 50,97 € - 93,88 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).
Näytä hinta
Pakkauskoot

huomio: jotkin linkit voivat olla sponsoroituja.

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 44,24 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 50,97 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 10 kaupat ja 30, 90 tai 180 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 50,97 € ja korkein on 93,88 €. Säästä jopa 46%.

Osta Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe myydään pakkauksissa, joissa on 30, 90 tai 180 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Valmistaja
  Johnson & Johnson
 • Materiaali
  Senofilcon A
 • Vesipitoisuus
  38 %
 • Hapen läpäisykyky
  121 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -12 ja 8 välillä
 • Halkaisija
  14.3
 • BC
  8.5, 9
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.acuvue.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe –kontaktlinssit ovat Johnson & Johnsonin valmistamat silikonihydrogeelilinssit. Ne on valmistettu Senofilcon A –materiaalista, jossa on 38%:n vesipitoisuus. Tämä vesipitoisuus yhdessä materiaalin kanssa takaavat maksimaalisen mukavuuden koko päiväksi.

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe –linsseissä on erityinen HydraLuxe-teknologia, joka sisältää ihmisen kyyneliä muistuttavia molekyylejä. Nämä vesimolekyylit ovat upotettu suoraan linssimateriaaliin, ei vain sen pinnalle. Tämä pitää silmät raikkaina ja mukavina koko päivän.

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe –linssit ovat myös hyvä valinta herkkäsilmäisille tai allergisille henkilöille. Yhden päivän linssit ovat terveellisin vaihtoehto, sillä uuden linssiparin käyttö joka päivä vähentää merkittävästi epämiellyttävien infektioiden riskiä. Linssien hoitoratkaisuja tai säilytyskoteloita ei myöskään tarvita.

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe –linssien sujuvan käyttökokemuksen takaa niiden kevyt siniväritys, joka helpottaa käsittelyä, sekä sisä ulos -merkintä, joka tekee niiden käytöstä helppoa ja vaivatonta.

Käyttöaika

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Arvostelut

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe saa keskimäärin 4,8 perustuen 4 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle