Dailies Total1 - Vertaa Hintoja

Dailies Total1
(2)

Vertaa hintoja 47,33 € - 80,00 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 47,33 € - 80,00 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 43,97 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 47,33 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 10 kaupat ja 30, 90 tai 180 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 47,33 € ja korkein on 80,00 €. Säästä jopa 41%.

Osta Dailies Total1 verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Dailies Total1 myydään pakkauksissa, joissa on 30, 90 tai 180 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Dailies Total1
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Valmistaja
  Alcon
 • Materiaali
  Delefilcon A
 • Vesipitoisuus
  33 %
 • Hapen läpäisykyky
  156 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Ei
 • Vahvuusalue
  -12 ja 6 välillä
 • Halkaisija
  14.1
 • BC
  8.5
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.alcon.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Dailies Total1 ovat päivittäin vaihdettavat piilolinssit, jotka valmistaa Alcon Delefilcon A -materiaalista. Niiden vedenpitävyysprosentti on 33. Nämä piilolinssit ovat tunnettuja ainutlaatuisesta vesipitoisuudestaan, joka jakautuu tasaisesti linssin ytimeen, etupintaan ja takapintaan. Tämä tuottaa erinomaisen mukavuuden käyttäjälle.

Piilolinssien materiaalina on kahden tyyppinen hydrogeeli – klassinen hydrogeeli ja silikonihydrogeeli. Klassisella hydrogeelillä, joka muodostaa linssin ulkopinnan, on korkea vesipitoisuus, kun taas silikonihydrogeelillä sisältää 33% vettä, tarjoten tarvittavat happea läpäisevät ominaisuudet. Tämä yhdistelmä varmistaa pitkäkestoisen kosteutuksen ja mukavuuden.

Dailies Total1 piilolinsseille on ominaista korkea hapen läpäisykyky, 156 Dk/t, joka mahdollistaa suuremman hapen kulkemisen silmän sarveiskalvoon. Yksinkertaistaen sanottuna, nämä piilolinssit tarjoavat parempaa mukavuutta ja terveyttä käyttäjälleen.

Nämä linssit on suunniteltu päivittäiseen käyttöön, ne on tarkoitettu heitettäväksi pois päivän käytön jälkeen. Käyttäessäsi Dailies Total1 linssejä, sinun ei tarvitse huolehtia niiden puhdistamisesta tai säilyttämisestä, mikä tekee niistä erittäin kätevät ja helppokäyttöiset.

Käyttöaika

Dailies Total1 on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Arvostelut

Dailies Total1 saa keskimäärin 5 perustuen 2 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle