Dailies Total1 for Astigmatism - Vertaa Hintoja

Dailies Total1 for Astigmatism
(3)

Vertaa hintoja 71,66 € - 107,88 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 71,66 € - 107,88 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).
Näytä hinta
Pakkauskoot

huomio: jotkin linkit voivat olla sponsoroituja.

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 57,80 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 71,66 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 10 kaupat ja 30 tai 90 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 71,66 € ja korkein on 107,88 €. Säästä jopa 34%.

Osta Dailies Total1 for Astigmatism verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Dailies Total1 for Astigmatism myydään pakkauksissa, joissa on 30 tai 90 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Dailies Total1 for Astigmatism
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Tyyppi
  Toorinen piilolinssi
 • Valmistaja
  Alcon
 • Materiaali
  Delefilcon A
 • Vesipitoisuus
  33 %
 • Hapen läpäisykyky
  127 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -8 ja 4 välillä
 • Halkaisija
  14.5
 • BC
  8.6
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.alcon.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Dailies Total1 for Astigmatism -piilolinssit, jotka ovat Alcon-yhtiön valmistamat, ovat suunniteltu täydellisesti astigmatismia sairastaville henkilöille. Niiden materiaali on Delefilcon A, jolla on huomattava happea läpäisevyys, 127 Dk/t, ja sen vesipitoisuus on 33%.

Nämä piilolinssit asettuvat nopeasti, keskimäärin 37 sekunnissa, ja niiden design varmistaa linssin oikean asennon koko käyttöajan. Ne on varustettu suuntausmerkillä, joka helpottaa linssin sovittamista. SmarTears-tekniikkaa hyödyntäen, ne vapauttavat fosfatidyylikoliinia, joka on kyynelnesteen luonnollinen ainesosa auttaen stabiloimaan kyynelkalvon lipidikerrosta.

Enemmän vesipitoisuutta tarjoavan Gradient-water -teknologian ja silikoni-hydrogeeliran materiaalin ansiosta nämä päivittäin vaihdettavat linssit tarjoavat korkean mukavuustason, myös herkkäsilmäisille. Nämä ominaisuudet tekevät Dailies Total1 for Astigmatism -piilolinsseistä erinomaisen valinnan astigmatismista kärsiville.

Käyttöaika

Dailies Total1 for Astigmatism on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Piilolinssin tyyppi

Dailies Total1 for Astigmatism on toorinen piilolinssi. Tooriset piilolinssit, tunnetaan myös astigmaattisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on astigmatismi.

Arvostelut

Dailies Total1 for Astigmatism saa keskimäärin 4,7 perustuen 3 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle