Precision1 for Astigmatism - Vertaa Hintoja

Precision1 for Astigmatism
(6)

Vertaa hintoja 55,33 € - 89,88 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 55,33 € - 89,88 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 49,33 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 55,33 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 8 kaupat ja 30 tai 90 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 55,33 € ja korkein on 89,88 €. Säästä jopa 38%.

Osta Precision1 for Astigmatism verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Precision1 for Astigmatism myydään pakkauksissa, joissa on 30 tai 90 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Precision1 for Astigmatism
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Tyyppi
  Toorinen piilolinssi
 • Valmistaja
  Alcon
 • Materiaali
  Verofilcon A
 • Vesipitoisuus
  51 %
 • Hapen läpäisykyky
  90 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -8 ja 4 välillä
 • Halkaisija
  14.5
 • BC
  8.5
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.alcon.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Precision1 for Astigmatism -päivälinssit ovat Alconin valmistamat ja ne on suunniteltu astigmatismin korjaamiseen. Valmistettu Verofilcon A -materiaalista, linsseillä on 51% vesipitoisuus, mikä parantaa hapen läpäisykykyä.

Ne hyödyntävät SMART SURFACE® -teknologiaa, joka tekee linsseistä vesigradienttilinssejä. Silikonihydrogeelimateriaalinen ydin ja pinta, joka on valmistettu korkean vesipitoisuuden hydrogeelistä, tekevät linsseistä erityisen mukavia käyttää.

Precision1 for Astigmatism -toric linsseille on tunnusomaista korkea näöntarkkuus, mikä johtuu Precision Balance 8/4 -designista. Tämän teknologian ansiosta linssit asettuvat nopeasti ja pysyvät vakaasti silmässä, taaten erinomaisen näöntarkkuuden.

Jokapäiväinen vaihto takaa tuoreet ja steriilit linssit joka päivä, mikä on yleisesti ottaen terveellisin tapa käyttää linssejä. Loppujen lopuksi Precision1 for Astigmatism on erinomainen valinta astigmatismista kärsiville.

Käyttöaika

Precision1 for Astigmatism on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Piilolinssin tyyppi

Precision1 for Astigmatism on toorinen piilolinssi. Tooriset piilolinssit, tunnetaan myös astigmaattisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on astigmatismi.

Arvostelut

Precision1 for Astigmatism saa keskimäärin 4,5 perustuen 6 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle