Dailies AquaComfort Plus Toric - Vertaa Hintoja

Dailies AquaComfort Plus Toric
(2)

Vertaa hintoja 49,80 € - 80,00 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 49,80 € - 80,00 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 48,00 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 49,80 € kuukaudessa.

Miten ostaa piilolinssejä verkosta?

Jos et ole aiemmin ostanut piilolinssejä verkosta, voit seurata helppoa opastamme: näin ostat torisia piilolinssejä verkosta astigmatismia varten.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 10 kaupat ja 30 tai 90 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 49,80 € ja korkein on 80,00 €. Säästä jopa 38%.

Osta Dailies AquaComfort Plus Toric verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Dailies AquaComfort Plus Toric myydään pakkauksissa, joissa on 30 tai 90 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Dailies AquaComfort Plus Toric
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Tyyppi
  Toorinen piilolinssi
 • Valmistaja
  Alcon
 • Materiaali
  Nelfilcon A
 • Vesipitoisuus
  69 %
 • Hapen läpäisykyky
  26 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Ei
 • Vahvuusalue
  -9 ja 4 välillä
 • Halkaisija
  14.4
 • BC
  8.8
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.alcon.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssit valmistaa Alcon. Nämä päivittäin vaihdettavat piilolinssit on suunniteltu astigmatismin korjaamiseen. Ne on valmistettu materiaalista nimeltä Nelfilcon A, jolla on korkea 69%:n vesipitoisuus.

Dailies AquaComfort Plus Toric -linssit ovat kuuluisia erinomaisesta mukavuudestaan ja niiden ainutlaatuinen kosteuttava teknologia tarjoaa jatkuvan kosteutuksen koko päivän ajan. Nämä linssit takaavat erinomaisen näöntarkkuuden kaikissa olosuhteissa ja ovat sopivia myös aloitteleville piilolinsseihin siirtyjille.

Linssejä erottaa niiden ainutlaatuinen Precision Curve -muotoilu, jonka ansiosta linsseillä on parempi vakaus silmässä. Tämä ratkaisu takaa myös tasaisen paineen jakautumisen molemmille silmäluomille, pitäen linssit oikeassa asennossa.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssit tarjoavat poikkeuksellista mukavuutta ja korkealaatuista näöntasoa, joista nautii niin kokeneet linssien käyttäjät kuin ensikertalaisetkin.

Käyttöaika

Dailies AquaComfort Plus Toric on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Piilolinssin tyyppi

Dailies AquaComfort Plus Toric on toorinen piilolinssi. Tooriset piilolinssit, tunnetaan myös astigmaattisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on astigmatismi.

Arvostelut

Dailies AquaComfort Plus Toric saa keskimäärin 4,5 perustuen 2 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle