1-Day Acuvue Moist for Astigmatism - Vertaa Hintoja

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism
(3)

Vertaa hintoja 37,33 € - 95,88 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 37,33 € - 95,88 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 35,33 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 37,33 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 10 kaupat ja 30 tai 90 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 37,33 € ja korkein on 95,88 €. Säästä jopa 61%.

Osta 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism myydään pakkauksissa, joissa on 30 tai 90 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  1-Day Acuvue Moist for Astigmatism
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Tyyppi
  Toorinen piilolinssi
 • Valmistaja
  Johnson & Johnson
 • Materiaali
  Etafilcon A
 • Vesipitoisuus
  58 %
 • Hapen läpäisykyky
  24 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -9 ja 4 välillä
 • Halkaisija
  14.5
 • BC
  8.5
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.acuvue.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -piilolinssit valmistaa Johnson & Johnson, ja ne on suunniteltu spesifisesti astigmatismia varten. Nämä päivittäin vaihdettavat toriset piilolinssit on valmistettu Etafilcon A -materiaalista, joka sisältää 58% vettä. Tämän korkean vesipitoisuuden ansiosta linssit tarjoavat erinomaisen mukavuuden koko päivän ajan.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -linsseissä käytetään eksklusiivista LACREON-teknologiaa, mihin Johnson & Johnson viittaa kosteuttavana ainesosana, joka pysyy linssissä päivän loppuun asti. Tämä teknologia varmistaa, että silmäsi pysyvät mukavina ja hyvin kostutettuina koko päivän, jopa iltaisin, kun silmät usein tuntuvat väsyneiltä.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism -piilolinssit ovat erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat korjausta astigmatismiin. Ne ovat myös mainio valinta yksilöille, jotka etsivät päivittäin vaihdettavia linssejä, jotka tarjoavat laadukkaan näön ja mukavuuden yhdistelmän.

Käyttöaika

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Piilolinssin tyyppi

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism on toorinen piilolinssi. Tooriset piilolinssit, tunnetaan myös astigmaattisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on astigmatismi.

Arvostelut

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism saa keskimäärin 4,7 perustuen 3 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle