Biotrue ONEday for Astigmatism - Vertaa Hintoja

Biotrue ONEday for Astigmatism
(2)

Vertaa hintoja 47,33 € - 67,88 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 47,33 € - 67,88 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 43,40 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 47,33 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 6 kaupat ja 30 tai 90 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 47,33 € ja korkein on 67,88 €. Säästä jopa 30%.

Osta Biotrue ONEday for Astigmatism verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Biotrue ONEday for Astigmatism myydään pakkauksissa, joissa on 30 tai 90 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Biotrue ONEday for Astigmatism
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Tyyppi
  Toorinen piilolinssi
 • Valmistaja
  Bausch + Lomb
 • Materiaali
  Nesofilcon A
 • Vesipitoisuus
  78 %
 • Hapen läpäisykyky
  42 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -9 ja 4 välillä
 • Halkaisija
  14.5
 • BC
  8.4
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.bausch.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Biotrue ONEday for Astigmatism -kontaktlinssit valmistaa tunnettu Bausch + Lomb. Nämä toriset linssit on valmistettu Nesofilcon A -materiaalista, joka takaan korkean veden sisällön ja happiläpäisevyyden. Biotrue ONEday for Astigmatism -linssit tarjoavat poikkeuksellisen mukavuuden ja suorituskyvyn koko päivän.

Biotrue ONEday -linssien ainutlaatuinen HyperGel-materiaali säilyttää jopa 98% kosteudestaan jopa 16 tunnin ajan, minkä ansiosta ne ovat erittäin mukavat käyttää. Linssien koostumus on 78% vettä, mikä vastaa ihmisen sarveiskalvon luonnollista vesipitoisuutta. Tämän ansiosta ne ovat ideaalinen valinta myös herkkäsilmäisille.

Bausch + Lomb on ottanut käyttöön per-ballast (prismavapaa) teknologian, joka vakauttaa linssejä silmässä luoden ohuemman linssin, joka sallii enemmän happea. Tämä tekniikka, yhdessä 42 DK/t happiläpäisevyyden kanssa, mahdollistaa paremman mukavuuden ja suorituskyvyn, tekee linsseistä mukavat käyttää koko päivän. Biotrue ONEday for Astigmatism -linssi vähentää myös heijastuksia tarjoten terävämmän näön.

Käyttöaika

Biotrue ONEday for Astigmatism on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Piilolinssin tyyppi

Biotrue ONEday for Astigmatism on toorinen piilolinssi. Tooriset piilolinssit, tunnetaan myös astigmaattisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on astigmatismi.

Arvostelut

Biotrue ONEday for Astigmatism saa keskimäärin 5 perustuen 2 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle