Biotrue ONEday - Vertaa Hintoja

Biotrue ONEday
(4)

Vertaa hintoja 38,63 € - 59,88 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 38,63 € - 59,88 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 36,00 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 38,63 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 6 kaupat ja 30 tai 90 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 38,63 € ja korkein on 59,88 €. Säästä jopa 35%.

Osta Biotrue ONEday verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Biotrue ONEday myydään pakkauksissa, joissa on 30 tai 90 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Biotrue ONEday
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Valmistaja
  Bausch + Lomb
 • Materiaali
  Nesofilcon A
 • Vesipitoisuus
  78 %
 • Hapen läpäisykyky
  42 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -9 ja 6 välillä
 • Halkaisija
  14.2
 • BC
  8.6
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.bausch.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Biotrue ONEday on Bausch + Lombin valmistama kertakäyttöinen piilolinssi. Tämä linssi on suunniteltu jäljittelemään ihmisen silmän sisäisiä ominaisuuksia ja toimintoja, mikä tekee siitä erittäin mukavan käyttää koko päivän ajan.

Linssit on valmistettu korkean suorituskyvyn omaavasta HyperGel-materiaalista, joka yhdistää perinteisen hydrogelin ja silikonisen hydrogelin. Tämän yhdistelmän ansiosta Biotrue ONEday -piilolinssit takaavat erittäin korkean vesipitoisuuden (78%) ja hapen läpäisevyyden (42 Dk/t).

HyperGel-teknologia perustuu linssimateriaalin pinnoitteessa oleviin aktiivisiin partikkeleihin, jotka muodostavat lipidikerroksen. Tämä kerros estää piilolinssin kuivumisen, jolloin linssit pysyvät miellyttävän kosteina ja säilyttävät poikkeukselliset optiset ominaisuutensa koko päivän ajan.

Kaiken kaikkiaan, Biotrue ONEday tarjoaa erinomaisen mukavuuden ja selkeän näkemyksen jopa heikoissa valaistusolosuhteissa.

Käyttöaika

Biotrue ONEday on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Arvostelut

Biotrue ONEday saa keskimäärin 4,2 perustuen 4 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle