Biotrue ONEday for Presbyopia - Vertaa Hintoja

Biotrue ONEday for Presbyopia
(4)

Vertaa hintoja 46,60 € - 79,90 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 46,60 € - 79,90 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 40,67 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 46,60 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 6 kaupat ja 30 tai 90 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 46,60 € ja korkein on 79,90 €. Säästä jopa 42%.

Osta Biotrue ONEday for Presbyopia verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Biotrue ONEday for Presbyopia myydään pakkauksissa, joissa on 30 tai 90 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Biotrue ONEday for Presbyopia
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Tyyppi
  Monitehopiilolinssi
 • Valmistaja
  Bausch + Lomb
 • Materiaali
  Nesofilcon A
 • Vesipitoisuus
  78 %
 • Hapen läpäisykyky
  42 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -9 ja 6.5 välillä
 • Halkaisija
  14.2
 • BC
  8.6
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.bausch.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Biotrue ONEday for Presbyopia -piilolinssit on Bausch + Lomb -yrityksen valmistamat monitehopiilolinssit. Ne on tehty Nesofilcon A -materiaalista, ja ne ovat päivälinssit niille, jotka kärsivät presbyopiasta. Presbyopia on yleinen näkövika, joka alkaa vaikuttaa ihmisiin yleensä noin 40-vuoden iässä. Se johtaa kyvyn heikkenemiseen tarkentaa lähellä oleviin kohteisiin.

Biotrue ONEday for Presbyopia -piilolinsseillä on erityinen kolmen alueen suunnittelu, joka hyödyntää silmän luonnollisia ominaisuuksia keskittymällä kaukaisiin, lähellä oleviin ja keskitason etäisyyksiä oleviin kohteisiin. Keskitettyjen optisten alueiden kolme rinkiä antavat selkeän näkymän niin lähelle kuin kauas.

Bausch + Lomb käyttää HyperGel-teknologiaa Biotrue ONEday for Presbyopia -piilolinsseissä, joka yhdistää klassisen hydrogelin ja silikonihydrogelin ominaisuudet, jolloin saadaan aikaan korkea vesipitoisuus ja korkea happipermeabiliteetti. Biotrue ONEday -piilolinsseillä on 78 % vesipitoisuus, mikä on markkinoiden korkeimpia.

Käyttöaika

Biotrue ONEday for Presbyopia on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Piilolinssin tyyppi

Biotrue ONEday for Presbyopia on monitehopiilolinssi. Monitehopiilolinssit, tunnetaan myös progressiivisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on presbyopia (ikänäkö).

Arvostelut

Biotrue ONEday for Presbyopia saa keskimäärin 4 perustuen 4 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle