Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal - Vertaa Hintoja

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal
(1)

Vertaa hintoja 79,93 € - 101,88 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 79,93 € - 101,88 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 72,45 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 79,93 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 7 kaupat ja 30 tai 90 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 79,93 € ja korkein on 101,88 €. Säästä jopa 22%.

Osta Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal myydään pakkauksissa, joissa on 30 tai 90 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Tyyppi
  Monitehopiilolinssi
 • Valmistaja
  Johnson & Johnson
 • Materiaali
  Senofilcon A
 • Vesipitoisuus
  38 %
 • Hapen läpäisykyky
  147 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -9 ja 6 välillä
 • Halkaisija
  14.3
 • BC
  8.4
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.acuvue.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal -piilolinssit on Johnson & Johnson -yrityksen valmistamat ja ne on suunniteltu erityisesti presbyopiaa sairastaville. Ne on valmistettu Senofilcon A -materiaalista, jolla on korkea hapenläpäisevyys, 147 Dk/t, tarjoten silmille optimaalisen hapensaannin.

Piilolinssien vesipitoisuus on 38%, mikä tekee ne äärimmäisen mukaviksi ja kosteiksi koko päivän. Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal -piilolinssit tarjoavat terävän ja selkeän näön kaikilla etäisyyksillä ja kaikissa valaistusolosuhteissa. Ne hyödyntävät OptiBlue™ Light Filter- ja TearStable™ -tekniikoita, jotka parantavat näönlaatua ja mukavuutta.

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal -piilolasit ovat päivittäin vaihdettavat, mikä tekee niistä yhden terveellisimmistä piilolinssivaihtoehdoista, koska ne minimoi silmien talletusriskin. On myös syytä huomata, että piilolinsseissä on käsiteltävä sävy ja sisäänpäin-suuntautuva-indikaattori, joka helpottaa niiden käsittelyä ja käyttöä.

Käyttöaika

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Piilolinssin tyyppi

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal on monitehopiilolinssi. Monitehopiilolinssit, tunnetaan myös progressiivisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on presbyopia (ikänäkö).

Arvostelut

Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal saa keskimäärin 5 perustuen 1 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle