Proclear 1 Day Multifocal - Vertaa Hintoja

Proclear 1 Day Multifocal
(3)

Vertaa hintoja 47,84 € - 79,88 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 47,84 € - 79,88 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 46,93 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 47,84 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 8 kaupat ja 30 tai 90 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 47,84 € ja korkein on 79,88 €. Säästä jopa 40%.

Osta Proclear 1 Day Multifocal verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Proclear 1 Day Multifocal myydään pakkauksissa, joissa on 30 tai 90 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Proclear 1 Day Multifocal
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Tyyppi
  Monitehopiilolinssi
 • Valmistaja
  CooperVision
 • Materiaali
  Omafilcon A
 • Vesipitoisuus
  60 %, 62 %
 • Hapen läpäisykyky
  37 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Ei
 • Vahvuusalue
  -10 ja 6 välillä
 • Halkaisija
  14.2
 • BC
  8.7
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://coopervision.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Proclear 1 Day Multifocal -piilolinssit ovat CooperVisionin valmistamat ja ne on suunniteltu korjaamaan ikänäköä. Nämä linssit on valmistettu Omafilcon A -materiaalista, joka varmistaa silmien pysyvän kosteutettuina koko päivän.

Linsseissä on myös PC™ kosteuttava teknologia, joka sallii veden sitoutua linssin pintaan ja estää sen haihtumista. Tämä suojakerros, joka muodostuu linssin pinnalle, estää lian kertymistä ja vähentää talletusten muodostumista. Se myös varmistaa, että linssi toimii oikein ja tarjoaa mukavan käyttökokemuksen koko päivän ajan.

Nämä linssit ovat kuuluisia terveellisistä ominaisuuksistaan ja kontaktin käyttäjille tuttuja. Parin käyttö jätetään päivän päätteeksi ja korvataan uudella, tuoreella parilla seuraavana päivänä. Tämä poistaa tarpeen puhdistaa, desinfioida tai säilyttää linssejä. Päivittäiset linssit ovat erityisen hyödyllisiä allergiakärsijöille tai kenellekään, jolla ei ole aikaa säännölliseen linssien hoitoon.

Proclear 1 Day Multifocal -piilolinssit soveltuvat näöntarkennukseen missä tahansa tilanteessa - ajaessa, lukemista tai tietokoneella työskennellessä. Ne tarjoavat selkeän näkyvyyden kaikilla etäisyyksillä, mikä tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon silmälaseille.

Veden pitoisuus linssissä on 60-62% ja hapen läpäisevyys on 37 Dk/t, mikä takaa mukavuuden ja terveyden silmille koko päivän ajan. Huomaa, että näiden linssien lisävoimakkuutta ei ole määritelty. Valmistaja ilmoittaa, että nämä linssit on suunniteltu käyttäjille, joiden lisävoimakkuus on jopa +2.50.

Käyttöaika

Proclear 1 Day Multifocal on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Piilolinssin tyyppi

Proclear 1 Day Multifocal on monitehopiilolinssi. Monitehopiilolinssit, tunnetaan myös progressiivisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on presbyopia (ikänäkö).

Arvostelut

Proclear 1 Day Multifocal saa keskimäärin 4,7 perustuen 3 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle