1-Day Acuvue Moist Multifocal - Vertaa Hintoja

1-Day Acuvue Moist Multifocal
(2)

Vertaa hintoja 35,33 € - 109,88 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 35,33 € - 109,88 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 33,27 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 35,33 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 8 kaupat ja 30 tai 90 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 35,33 € ja korkein on 109,88 €. Säästä jopa 68%.

Osta 1-Day Acuvue Moist Multifocal verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

1-Day Acuvue Moist Multifocal myydään pakkauksissa, joissa on 30 tai 90 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  1-Day Acuvue Moist Multifocal
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Tyyppi
  Monitehopiilolinssi
 • Valmistaja
  Johnson & Johnson
 • Materiaali
  Etafilcon A
 • Vesipitoisuus
  58 %
 • Hapen läpäisykyky
  26 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -9 ja 6 välillä
 • Halkaisija
  14.3
 • BC
  8.4
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.acuvue.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

1-Day Acuvue Moist Multifocal -piilolinssit on valmistanut Johnson & Johnson. Ne on valmistettu materiaalista nimeltä Etafilcon A, jolla on hapen läpäisevyys 26 Dk/t ja vesipitoisuus on 58%. Näitä linssejä suositellaan käytettäväksi yhden päivän ajan.

1-Day Acuvue Moist Multifocal -piilolinsseillä on ainutlaatuinen rakenne, joka optimoi ne presbyopian eli ikänäön korjaamiseen. Linssin suunnittelu mahdollistaa erikokoisten pupillien peittämisen, jolloin näkö on optimaalinen kaikissa olosuhteissa. Lisäksi ainutlaatuinen taaksepäin kaartuva muotoilu varmistaa täydellisen sovituksen liikkumatta silmässä.

Nämä moniteholinssit mahdollistavat lähelle, keskelle ja kauas näkemisen. 1-Day Acuvue Moist Multifocal -piilolinssit ovat erityisen ohuet, ja niiden pehmeä ja joustava materiaali mahdollistaa riittävän määrän happea pääsemään silmän pinnalle. LACREON-teknologian ansiosta ne tarjoavat korkean mukavuustason ja tunteen raikkaudesta ja kosteutuksesta koko päivän ajan.

Käyttöaika

1-Day Acuvue Moist Multifocal on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Piilolinssin tyyppi

1-Day Acuvue Moist Multifocal on monitehopiilolinssi. Monitehopiilolinssit, tunnetaan myös progressiivisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on presbyopia (ikänäkö).

Arvostelut

1-Day Acuvue Moist Multifocal saa keskimäärin 4 perustuen 2 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle