Dailies AquaComfort Plus Multifocal - Vertaa Hintoja

Dailies AquaComfort Plus Multifocal
(2)

Vertaa hintoja 47,83 € - 93,88 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 47,83 € - 93,88 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 47,83 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 47,83 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 10 kaupat ja 30 tai 90 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 47,83 € ja korkein on 93,88 €. Säästä jopa 49%.

Osta Dailies AquaComfort Plus Multifocal verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal myydään pakkauksissa, joissa on 30 tai 90 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Dailies AquaComfort Plus Multifocal
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Tyyppi
  Monitehopiilolinssi
 • Valmistaja
  Alcon
 • Materiaali
  Nelfilcon A
 • Vesipitoisuus
  69 %
 • Hapen läpäisykyky
  26 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Ei
 • Vahvuusalue
  -10 ja 6 välillä
 • Halkaisija
  14
 • BC
  8.7
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.alcon.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Dailies AquaComfort Plus Multifocal -silikonihydrogeelilinssit tuotetaan Alconin toimesta ja ne ovat valmistettu Nelfilcon A -materiaalista, jonka vesipitoisuus on 69%. Nämä yhden päivän moniteholinssit on suunniteltu korjaamaan presbyopiaa, näkövika joka vaikuttaa moniin yli 40-vuotiisiin aikuisiin.

Linssien erityinen Precision Profile -muotoilu varmistaa linssin optisten vyöhykkeiden välisen sujuvan siirtymän. Linssin keskiosa on suunniteltu parantamaan lähinäköä, kun taas jatkuva siirtyminen linssin reunoille mahdollistaa selkeän näkemisen suuremmilla etäisyyksillä. Ihmisen silmä kykenee luontaisesti käyttämään juuri sitä linssin aluetta, jota se tarvitsee milloinkin.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal -linssit sisältävät HPMC-nimistä kosteuttavaa liukastusainetta sekä kaksi muuta tärkeää ainetta: PVA:n (polyvinyylialkoholin) ja PEG:n (polyeteeniglykolin). PVA on upotettu linssimateriaaliin ja vapautuu linssin pinnalle jokaisella räpäytyksellä, mikä varmistaa poikkeuksellisen kosteuden ja mukavuuden pitkän päivän aikana.

Käyttöaika

Dailies AquaComfort Plus Multifocal on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Piilolinssin tyyppi

Dailies AquaComfort Plus Multifocal on monitehopiilolinssi. Monitehopiilolinssit, tunnetaan myös progressiivisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on presbyopia (ikänäkö).

Arvostelut

Dailies AquaComfort Plus Multifocal saa keskimäärin 5 perustuen 2 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle