Dailies AquaComfort Plus - Vertaa Hintoja

Dailies AquaComfort Plus
(2)

Vertaa hintoja 30,67 € - 54,00 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 30,67 € - 54,00 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).
Näytä hinta
Pakkauskoot

huomio: jotkin linkit voivat olla sponsoroituja.

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 27,47 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 30,67 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 10 kaupat ja 30, 90 tai 180 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 30,67 € ja korkein on 54,00 €. Säästä jopa 43%.

Osta Dailies AquaComfort Plus verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Dailies AquaComfort Plus myydään pakkauksissa, joissa on 30, 90 tai 180 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Dailies AquaComfort Plus
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Valmistaja
  Alcon
 • Materiaali
  Nelfilcon A
 • Vesipitoisuus
  69 %
 • Hapen läpäisykyky
  26 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Ei
 • Vahvuusalue
  -15 ja 8 välillä
 • Halkaisija
  14
 • BC
  8.7
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.alcon.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Dailies AquaComfort Plus -piilolinssit valmistaa Alcon ja ne on tehty Nelfilcon A -materiaalista, joka sisältää 69% vettä. Tämä tuo erinomaisen mukavuuden käyttäjille ja mahdollistaa optimaalisen hapen läpäisyn, jopa 26 Dk/t. Liukoisuuden parantamiseksi linssit on varustettu HPMC-lubrikantilla ja kosteudensäätöä tehostavat PEG ja PVA, jotka aktivoituvat joka kerta, kun räpäytät silmääsi.

Linssit on suunniteltu käytettäviksi yhden päivän ajan, joten ne tarjoavat aina raikkaan ja mukavan tunteen jokaisen käyttökerran alusta loppuun asti. Dailies AquaComfort Plus -piilolinssejä pidetään erinomaisen mukavina ja ne on erityisesti suunniteltu niille, joilla on kuivat tai herkät silmät. Linssit ovat saaneet kiitosta myös helppokäyttöisyydestään.

Olennaisimpia Dailies AquaComfort Plus -piilolinssien ominaisuuksia ovat niiden erinomainen mukavuus, päivittäinen käyttöjakso ja korkealaatuinen Nelfilcon A -materiaali korkealla vesipitoisuudella. Kun otat huomioon kaiken tämän, on selvää, että Dailies AquaComfort Plus on erinomainen valinta monille piilolasikäyttäjille.

Käyttöaika

Dailies AquaComfort Plus on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Arvostelut

Dailies AquaComfort Plus saa keskimäärin 4,5 perustuen 2 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle