Dailies Total1 Multifocal - Vertaa Hintoja

Dailies Total1 Multifocal
(2)

Vertaa hintoja 78,00 € - 127,88 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 78,00 € - 127,88 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 65,70 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 78,00 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 10 kaupat ja 30 tai 90 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 78,00 € ja korkein on 127,88 €. Säästä jopa 39%.

Osta Dailies Total1 Multifocal verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Dailies Total1 Multifocal myydään pakkauksissa, joissa on 30 tai 90 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Dailies Total1 Multifocal
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Tyyppi
  Monitehopiilolinssi
 • Valmistaja
  Alcon
 • Materiaali
  Delefilcon A
 • Vesipitoisuus
  33 %
 • Hapen läpäisykyky
  156 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Ei
 • Vahvuusalue
  -10 ja 6 välillä
 • Halkaisija
  14.1
 • BC
  8.5
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.alcon.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Dailies Total1 Multifocal -piilolinssit ovat Alconin valmistamia ja ne on suunniteltu erityisesti presbyopiaa sairastaville käyttäjille. Linssien materiaali on Delefilcon A, joka on yhdistelmä klassista hydrogeelimateriaalia, jossa on korkea vesipitoisuus (33%), ja silikonihydrogeeliä, joka mahdollistaa riittävän määrän hapen pääsyn sarveiskalvoon.

Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä takaa korkean hapen läpäisevyyden (156 Dk/t), joka estää silmien kuivumisen ja ärtymyksen. Linssit on suunniteltu myös tarjoamaan tasaista näkemistä kaikissa etäisyyksissä – lähellä, kaukana ja keskimatkan etäisyyksillä – kiitos niiden patentoivan Precision Profile -suunnittelun.

Dailies Total1 Multifocal -linssien veden gradienttisysteemi jakaa kosteutta tasaisesti koko päivän ajan, mikä lisää niiden mukavuutta. Summa summarum, nämä monitehopiilolinssit tarjoavat terveellisen ja hygieenisen vaihtoehdon, sillä ne on tarkoitettu yhden päivän käyttöön ja ne heitetään pois käytön jälkeen.

Käyttöaika

Dailies Total1 Multifocal on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Piilolinssin tyyppi

Dailies Total1 Multifocal on monitehopiilolinssi. Monitehopiilolinssit, tunnetaan myös progressiivisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on presbyopia (ikänäkö).

Arvostelut

Dailies Total1 Multifocal saa keskimäärin 5 perustuen 2 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle