Acuvue Oasys Max 1-Day - Vertaa Hintoja

Acuvue Oasys Max 1-Day
(2)

Vertaa hintoja 60,53 € - 87,88 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 60,53 € - 87,88 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 57,45 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 60,53 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 7 kaupat ja 30 tai 90 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 60,53 € ja korkein on 87,88 €. Säästä jopa 31%.

Osta Acuvue Oasys Max 1-Day verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Acuvue Oasys Max 1-Day myydään pakkauksissa, joissa on 30 tai 90 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Acuvue Oasys Max 1-Day
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Valmistaja
  Johnson & Johnson
 • Materiaali
  Senofilcon A
 • Vesipitoisuus
  38 %
 • Hapen läpäisykyky
  121 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -8 ja 6 välillä
 • Halkaisija
  14.3
 • BC
  8.4
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.acuvue.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Acuvue Oasys Max 1-Day piilolinssit ovat Johnson & Johnsonin valmistamia ja ne on tehty Senofilcon A -materiaalista. Niiden vesipitoisuus on 38%. Nämä piilolinssit tarjoavat koko päivän mukavuutta ja vähentävät silmien väsymistä, kun työskentelet digitaalisten laitteiden parissa.

Yksi optisen suorituskyvyn salaisuus on OptiBlue™ Light Filter -tekniikka, mukaan lukien. Tämä teknologia suodattaa jopa 60% sinivioletista valosta, jonka aallonpituus on 380-450 nm, mikä antaa täydellisen näkyvyyden kaikissa valaistusolosuhteissa.

Kosteuspitoisuuden salaisuus on TearStable™-tekniikka, joka lukitsee kosteuden linssin sisään. Näin linssit pysyvät mukavina ja miellyttävinä koko päivän ajan. On tärkeää huomata, että optiikan suuresta suorituskyvystä huolimatta, Acuvue Oasys Max 1-Day linssejä ei ole tarkoitettu yö- tai jatkuvaan käyttöön.

Sen lisäksi, että ne ovat mukavat käyttää, Acuvue Oasys Max 1-Day piilolinssit ovat yksi terveellisimmistä linssivaihtoehdoista, koska ne vähentävät merkittävästi roskien kerääntymisen riskiä silmään. Ne ovat suunniteltu yhden päivän käyttöön, mikä helpottaa niiden käsittelyä ja vähentää silmäinfektioiden riskiä.

Huolimatta sen suuremmista teknisistä ominaisuuksista, Acuvue Oasys Max 1-Day linssejä on helppo käyttää, niissä on manipuloiva värjäys ja suuntaavat merkit, jotka osoittavat linssin oikean ja väärän puolen. Näin ollen ne sopivat sekä aloitteleville että kokeneemmille piilolinssien käyttäjille.

Käyttöaika

Acuvue Oasys Max 1-Day on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Arvostelut

Acuvue Oasys Max 1-Day saa keskimäärin 4 perustuen 2 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle