Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism - Vertaa Hintoja

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism
(3)

Vertaa hintoja 54,99 € - 113,88 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 54,99 € - 113,88 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 54,93 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 54,99 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 10 kaupat ja 30 tai 90 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 54,99 € ja korkein on 113,88 €. Säästä jopa 52%.

Osta Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism myydään pakkauksissa, joissa on 30 tai 90 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Tyyppi
  Toorinen piilolinssi
 • Valmistaja
  Johnson & Johnson
 • Materiaali
  Senofilcon A
 • Vesipitoisuus
  38 %
 • Hapen läpäisykyky
  121 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -9 ja 4 välillä
 • Halkaisija
  14.3
 • BC
  8.5
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.acuvue.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism -linssit ovat Johnson & Johnsonin valmistamia päivittäisiä torisia piilolinssejä. Nämä linssit on valmistettu hengittävästä silikonihydrogeelimateriaalista nimeltä Senofilcon A, jonka vesipitoisuus on 38%.

HydraLuxe-teknologiaa hyödyntäen bioyhteensopivasta aineesta, joka on erittäin samanlainen kuin ihmisen kyyneleet, linssit tarjoavat miellyttävän ja luonnollisen tunteen silmissä koko käyttöajan. Tämä tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon erityisesti niille, joilla on kuivat silmät tai aktiivisempi elämäntapa.

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism -linssit on suunniteltu torisiksi, jotta ne voivat korjata astigmatismia lisätyn sylinterin ja akselin arvon avulla. Lisäksi ne on värjätty lievästi sinisiksi, jotta ne olisivat helpompi käsittelyssä. Linssit on tarkoitettu yhden päivän käyttöön, jotta ne pysyvät tuoreina ja mukavina.

Käyttöaika

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Piilolinssin tyyppi

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism on toorinen piilolinssi. Tooriset piilolinssit, tunnetaan myös astigmaattisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on astigmatismi.

Arvostelut

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism saa keskimäärin 4 perustuen 3 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle