Acuvue Oasys for Presbyopia - Vertaa Hintoja

Acuvue Oasys for Presbyopia
(2)

Vertaa hintoja 26,66 € - 26,66 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (4 linssit).

Vertaa hintoja 26,66 € - 26,66 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (4 linssit).
Näytä hinta
Pakkauskoot

huomio: jotkin linkit voivat olla sponsoroituja.

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 26,66 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 26,66 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 1 kauppa ja 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 26,66 € ja korkein on 26,66 €. Säästä jopa 0%.

Osta Acuvue Oasys for Presbyopia verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Acuvue Oasys for Presbyopia myydään pakkauksissa, joissa on 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Acuvue Oasys for Presbyopia
 • Käyttöaika
  Kahden viikon linssi
 • Tyyppi
  Monitehopiilolinssi
 • Valmistaja
  Johnson & Johnson
 • Materiaali
  Senofilcon A
 • Vesipitoisuus
  38 %
 • Hapen läpäisykyky
  147 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -9 ja 6 välillä
 • Halkaisija
  14.3
 • BC
  8.4
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.acuvue.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Acuvue Oasys for Presbyopia on Johnson & Johnsonin valmistamia, kahden viikon silikonihydrogeelisia moniteholinssejä. Niiden materiaalina on Senofilcon A, joka tarjoaa korkean hapen läpäisykyvyn, peräti 147 Dk/t. Linssien vesipitoisuus on 38%.

Nämä piilolinssit on suunniteltu haastaviin olosuhteisiin, niin ulkoiluun, kuivan ympäristön, kuin myös erilaisiin allergioihin. Acuvue Oasys for Presbyopia piilolinssit tarjoavat mukavuutta kaikissa tilanteissa, kiitos niiden edistyneen HydraLuxe-tekniikan, jonka ansiosta linssit pysyvät kosteina koko päivän.

Piilolinsseillä on erinomainen soveltuvuus myös herkkäsilmäisille ja niille, jotka viettävät paljon aikaa esimerkiksi tietokoneen ääressä tai ilmastoidussa tilassa. Jos linssejä käytetään päivittäin ja poistetaan joka ilta, niin ne on tarkoitettu vaihdettaviksi 14 päivän välein.

Acuvue Oasys for Presbyopia piilolinssit ovat moniteholinssejä, jotka on suunniteltu tarjoamaan ylivoimaista näköä kauas, lähelle ja kaikkeen siltä väliltä. Näiden ominaisuuksien ansiosta, ne ovat erinomaisia linssejä moniin erilaisiin silmän tarpeisiin.

Käyttöaika

Acuvue Oasys for Presbyopia on kahden viikon linssi. Kahden viikon linssit, tunnetaan myös kahden viikon linsseinä tai viikottaisina linsseinä, käytetään 14 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Piilolinssin tyyppi

Acuvue Oasys for Presbyopia on monitehopiilolinssi. Monitehopiilolinssit, tunnetaan myös progressiivisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on presbyopia (ikänäkö).

Arvostelut

Acuvue Oasys for Presbyopia saa keskimäärin 5 perustuen 2 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle