Avaira Vitality - Vertaa Hintoja

Avaira Vitality
(4)

Vertaa hintoja 8,86 € - 12,97 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Vertaa hintoja 8,86 € - 12,97 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 7,97 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 8,86 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 5 kaupat ja 3 tai 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 8,86 € ja korkein on 12,97 €. Säästä jopa 32%.

Osta Avaira Vitality verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Avaira Vitality myydään pakkauksissa, joissa on 3 tai 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Avaira Vitality
 • Käyttöaika
  Kuukausilinssi
 • Valmistaja
  CooperVision
 • Materiaali
  Fanfilcon A
 • Vesipitoisuus
  55 %
 • Hapen läpäisykyky
  110 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -12 ja 8 välillä
 • Halkaisija
  14.2
 • BC
  8.4
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://coopervision.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Avaira Vitality -kuukausilinssit valmistaa CooperVision. Ne on valmistettu Fanfilcon A -materiaalista, joka yhdistää korkean veden pitoisuuden ja happea läpäisevän kyvyn. Näin silmät pysyvät terveinä ja linssin istuvuus on miellyttävä. Veden pitoisuus on 55%, joka mahdollistaa luonnollisen kosteuden. Tämä lisää silmien hyvinvointia ja vähentää kuivien silmien oireita.

Avaira Vitality -linssit tarjoavat jotakin jokaiselle: edullinen hintalappu, laadukas silikoni-hydrogeelimateriaali, pehmeys ja joustavuus, sekä paljon mukavuutta. Avaira Vitality -linssit on valmistettu ainutlaatuisilla tekniikoilla, jotka antavat silmiesi hengittää ja pysyä kosteina. Ne myös tarjoavat erinomaisen näöntarkkuuden sekä suuren mukavuuden linssin käyttäjälle.

Avaira Vitality -linssit ovat myös erittäin hengittäviä ja pitävät silmät luonnollisen näköisinä ilman näkyviä ärsytys- tai punoitusmerkkejä. Lisäksi silikonihydrogeeli on yksi terveellisimmistä materiaaleista, joita tällä hetkellä käytetään linssien valmistukseen. Tämä takaa kauan kestävän mukavuuden ja linssien kestävyyden koko päivän ajan.

Käyttöaika

Avaira Vitality on kuukausilinssi. Kuukausilinssit, tunnetaan myös 30-päivän linsseinä, käytetään 30 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Arvostelut

Avaira Vitality saa keskimäärin 4,2 perustuen 4 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle