Air Optix Plus Hydraglyde - Vertaa Hintoja

Air Optix Plus Hydraglyde
(2)

Vertaa hintoja 10,67 € - 16,63 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Vertaa hintoja 10,67 € - 16,63 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 8,88 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 10,67 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 9 kaupat ja 3 tai 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 10,67 € ja korkein on 16,63 €. Säästä jopa 36%.

Osta Air Optix Plus Hydraglyde verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Air Optix Plus Hydraglyde myydään pakkauksissa, joissa on 3 tai 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Air Optix Plus Hydraglyde
 • Käyttöaika
  Kuukausilinssi
 • Valmistaja
  Alcon
 • Materiaali
  Lotrafilcon B
 • Vesipitoisuus
  33 %
 • Hapen läpäisykyky
  138 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Ei
 • Vahvuusalue
  -12 ja 8 välillä
 • Halkaisija
  14.2
 • BC
  8.6
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.alcon.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Air Optix Plus Hydraglyde -piilolinssit ovat Alconin valmistamat. Niitä tehdään Lotrafilcon B -materiaalista, jolla on korkea hapen läpäisykyky, 138 Dk/t, ja ne tarjoavat 33 prosentin vesipitoisuuden.

Nämä kuukausittaiset piilolinssit ovat suunniteltu korjaamaan pallopinnaisia silmävirheitä. Ne on tehty silikonihydrogeelimateriaalista ja ne ovat kevyesti sinisävytettävät, joten ne on helppo käsittellä.

Alconin patentoima Moisture Matrix -tekniikka auttaa piilolinssejä houkuttelemaan ja pitämään kosteutta. Tämä lisäkosteus luo suojakerroksen, joka pitää piilolinssit kosteina koko päivän ja kuukauden käyttöjakson ajan.

Lisäksi Air Optix Plus Hydraglyde -linssit sisältävät Alconin SmartShield-teknologiaa, joka auttaa myös ylläpitämään optimaalista kosteutta. SmartShield-teknologia auttaa vähentämään lipidejä ja muita talletuksia linsseissä, pitäen ne puhtaina ja mukavina koko käyttöjakson ajan.

Air Optix Plus Hydraglyde -linssejä voidaan käyttää jatkuvasti jopa kuusi yötä. On tärkeää noudattaa optikon ohjeita tämän tyyppisestä käytöstä, koska se ei sovi kaikille.

Käyttöaika

Air Optix Plus Hydraglyde on kuukausilinssi. Kuukausilinssit, tunnetaan myös 30-päivän linsseinä, käytetään 30 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Arvostelut

Air Optix Plus Hydraglyde saa keskimäärin 4,5 perustuen 2 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle