Bausch + Lomb ULTRA - Vertaa Hintoja

Bausch + Lomb ULTRA
(2)

Vertaa hintoja 9,66 € - 21,96 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Vertaa hintoja 9,66 € - 21,96 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 8,33 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 9,66 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 5 kaupat ja 3 tai 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 9,66 € ja korkein on 21,96 €. Säästä jopa 56%.

Osta Bausch + Lomb ULTRA verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Bausch + Lomb ULTRA myydään pakkauksissa, joissa on 3 tai 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Bausch + Lomb ULTRA
 • Käyttöaika
  Kuukausilinssi
 • Valmistaja
  Bausch + Lomb
 • Materiaali
  Samfilcon A
 • Vesipitoisuus
  46 %
 • Hapen läpäisykyky
  163 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Ei
 • Vahvuusalue
  -12 ja 6 välillä
 • Halkaisija
  14.2
 • BC
  8.5, 8.7
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.bausch.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Bausch + Lomb ULTRA on Bausch + Lomb -yhtiön valmistamat kuukausilinssit. Niiden materiaali on Samfilcon A, ja niiden vesipitoisuus on 46%. Näillä linsseillä on erinomainen happiläpäisykyky, 163 Dk/t, joka on yksi markkinoiden korkeimmista.

ULTRA-linssit käyttävät ainutlaatuista MoistureSeal-teknologiaa, joka auttaa säilyttämään linssien kosteuden. Tämä tekniikka yhdistettynä linssien korkeaan vesipitoisuuteen takaa optimaalisen märkyyden ja pitkäkestoisen mukavuuden koko päivän ajan. Linsseissä on myös kevyt värisävy, joka helpottaa niiden käsittelyä.

ULTRA-linssit soveltuvat erinomaisesti ihmisille, jotka käyttävät näyttöjä pitkiä aikoja, sillä linssit säilyttävät 95% kosteudestaan jopa 16 tunnin ajan. Ne myös estävät linssien kuivumisen, joka johtuu usein vähemmän vilkkumisesta elektronisia laitteita käytettäessä. Kaiken kaikkiaan, Bausch + Lomb ULTRA-linssit tarjoavat terävän näön ja miellyttävän käyttökokemuksen.

Käyttöaika

Bausch + Lomb ULTRA on kuukausilinssi. Kuukausilinssit, tunnetaan myös 30-päivän linsseinä, käytetään 30 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Arvostelut

Bausch + Lomb ULTRA saa keskimäärin 4,5 perustuen 2 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle