Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism - Vertaa Hintoja

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism
(2)

Vertaa hintoja 18,13 € - 24,63 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Vertaa hintoja 18,13 € - 24,63 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 14,97 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 18,13 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 5 kaupat ja 3 tai 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 18,13 € ja korkein on 24,63 €. Säästä jopa 26%.

Osta Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism myydään pakkauksissa, joissa on 3 tai 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism
 • Käyttöaika
  Kuukausilinssi
 • Tyyppi
  Toorinen piilolinssi
 • Valmistaja
  Bausch + Lomb
 • Materiaali
  Samfilcon A
 • Vesipitoisuus
  46 %
 • Hapen läpäisykyky
  114 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Ei
 • Vahvuusalue
  -9 ja 6 välillä
 • Halkaisija
  14.5
 • BC
  8.6
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.bausch.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism ovat kuukausilinssit, jotka on suunniteltu korjaamaan astigmatismi. Nämä piilolinssit valmistaa Bausch + Lomb, ja ne on tehty Samfilcon A -materiaalista, jolla on erinomainen happiläpäisevyys (114 Dk/t) ja joka sisältää 46% vettä.

ULTRA for Astigmatism -linssit on suunniteltu erityisesti tietokoneen tai näytön ääressä paljon aikaa viettävien silmien väsymyksen torjumiseen. Ne hyödyntävät MoistureSeal-teknologiaa, joka auttaa linssejä säilyttämään jopa 95 % kosteudestaan jopa 16 tunnin ajan. Tämä tekee niistä täydellisen valinnan erityisesti kuivista silmistä kärsiville.

ULTRA for Astigmatism -linsseissä on OpticAlign-suunnittelu, joka takaa linssien tarjoaman vakaan ja jatkuvasti kirkkaan näkymän. Et häiriinny heijastuksista, vääristymistä tai sfäärisestä aberraatiosta. Näiden ominaisuuksien ansiosta linssit ovat erinomainen valinta esimerkiksi yöajoon. Lisäksi linssien sininen värisävy helpottaa niiden käsittelyä.

Käyttöaika

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism on kuukausilinssi. Kuukausilinssit, tunnetaan myös 30-päivän linsseinä, käytetään 30 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Piilolinssin tyyppi

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism on toorinen piilolinssi. Tooriset piilolinssit, tunnetaan myös astigmaattisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on astigmatismi.

Arvostelut

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism saa keskimäärin 4 perustuen 2 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle