Biofinity XR Toric - Vertaa Hintoja

Biofinity XR Toric
(3)

Vertaa hintoja 26,46 € - 57,93 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Vertaa hintoja 26,46 € - 57,93 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 17,67 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 26,46 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 5 kaupat ja 3 tai 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 26,46 € ja korkein on 57,93 €. Säästä jopa 54%.

Osta Biofinity XR Toric verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Biofinity XR Toric myydään pakkauksissa, joissa on 3 tai 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Biofinity XR Toric
 • Käyttöaika
  Kuukausilinssi
 • Tyyppi
  Toorinen piilolinssi
 • Valmistaja
  CooperVision
 • Materiaali
  Comfilcon A
 • Vesipitoisuus
  48 %
 • Hapen läpäisykyky
  116 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Kyllä
 • UV-suodatin
  Ei
 • Vahvuusalue
  -20 ja 20 välillä
 • Halkaisija
  14.5
 • BC
  8.7
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://coopervision.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Biofinity XR Toric -kontaktlinssit ovat CooperVisionin valmistamia piilolinssejä, jotka on tarkoitettu korjaamaan astigmatismia. Niiden materiaalina on Comfilcon A, ja ne ovat suunniteltu laajaan akseli- ja sylinteriarvojen valikoimaan, tehden niistä ihanteelliset jopa korkean asteen astigmatismin korjaamiseen. Linssin vesipitoisuus on 48%.

Käyttäen innovatiivista Aquaform®-teknologiaa, nämä linssit lukitsevat vettä sisäänsä, samalla mahdollistaen suuren hapen läpäisykyvyn. Optimoidun Toric Lens Geometry™ -suunnittelunsa ansiosta nämä linssit mukautuvat silmään aina oikealla tavalla. Tämä suunnittelu tarjoaa tärkeitä etuja astigmatismista kärsiville: tarkka ja selkeä näkö, vakaan istuvuuden ja mukavuuden koko päiväksi.

Biofinity XR Toric -piilolinssejä voidaan käyttää jatkuvasti 30 päivän ja 29 yön ajan, mutta tällainen käyttö on aina ensin hyväksyttävä silmänhoitospesialistin toimesta. Linssit on optimoitu tarjoamaan luonnollisen mukavuuden pitäen linssin kosteana luonnollisesti, ilman epämukavuuden tunnetta.

Käyttöaika

Biofinity XR Toric on kuukausilinssi. Kuukausilinssit, tunnetaan myös 30-päivän linsseinä, käytetään 30 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Piilolinssin tyyppi

Biofinity XR Toric on toorinen piilolinssi. Tooriset piilolinssit, tunnetaan myös astigmaattisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on astigmatismi.

Arvostelut

Biofinity XR Toric saa keskimäärin 4 perustuen 3 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle