Biofinity Multifocal - Vertaa Hintoja

Biofinity Multifocal
(4)

Vertaa hintoja 19,90 € - 36,63 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Vertaa hintoja 19,90 € - 36,63 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 18,66 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 19,90 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 7 kaupat ja 3 tai 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 19,90 € ja korkein on 36,63 €. Säästä jopa 46%.

Osta Biofinity Multifocal verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Biofinity Multifocal myydään pakkauksissa, joissa on 3 tai 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Biofinity Multifocal
 • Käyttöaika
  Kuukausilinssi
 • Tyyppi
  Monitehopiilolinssi
 • Valmistaja
  CooperVision
 • Materiaali
  Comfilcon A
 • Vesipitoisuus
  48 %
 • Hapen läpäisykyky
  142 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Kyllä
 • UV-suodatin
  Ei
 • Vahvuusalue
  -10 ja 6 välillä
 • Halkaisija
  14
 • BC
  8.6
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://coopervision.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Biofinity Multifocal -piilolinssit ovat CooperVisionin valmistamat ja ne on tarkoitettu presbyopian oireiden hoitoon. Nämä piilolinssit on valmistettu Comfilcon A -materiaalista ja niiden vesisisältö on 48 prosenttia. Linssit on suunniteltu korkeaan happiläpäisevyyteen (142 Dk/t), mikä auttaa pitämään silmät terveinä ja mukavina.

Biofinity Multifocal -linssien Balanced Progressive -teknologia takaa terävän näkymän kaikilla etäisyyksillä. Lisäksi Aquaform-teknologia lukitsee kosteuden linssiin, mikä tekee linsseistä miellyttävät käyttää. Linssit houkuttelevat ja säilyttävät vettä, mikä vähentää kuivumisen riskiä. Tämän ansiosta ne pysyvät kosteina ja mukavina jopa ilman kosteuttavia silmätippoja.

Biofinity Multifocal sopii sekä päivittäiseen käyttöön että jatkuvatoimiseen. Ne voidaan pitää silmässä yhtäjaksoisesti jopa 30 päivää ja 29 yötä. Sekä päivittäiseen että jatkuvaan käyttöön liittyvien käyttötapojen hyväksyntä tulee aina ensin tarkistaa silmien terveydenhoitoalan ammattilaiselta.

Käyttöaika

Biofinity Multifocal on kuukausilinssi. Kuukausilinssit, tunnetaan myös 30-päivän linsseinä, käytetään 30 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Piilolinssin tyyppi

Biofinity Multifocal on monitehopiilolinssi. Monitehopiilolinssit, tunnetaan myös progressiivisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on presbyopia (ikänäkö).

Arvostelut

Biofinity Multifocal saa keskimäärin 4,2 perustuen 4 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle