Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia - Vertaa Hintoja

Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia
(2)

Vertaa hintoja 22,50 € - 33,65 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Vertaa hintoja 22,50 € - 33,65 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 18,86 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 22,50 € kuukaudessa.

Miten ostaa piilolinssejä verkosta?

Jos et ole aiemmin ostanut piilolinssejä verkosta, voit seurata helppoa opastamme: näin ostat moniteholinssejä verkosta presbyopiaa varten.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 5 kaupat ja 3 tai 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 22,50 € ja korkein on 33,65 €. Säästä jopa 33%.

Osta Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia myydään pakkauksissa, joissa on 3 tai 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia
 • Käyttöaika
  Kuukausilinssi
 • Tyyppi
  Monitehopiilolinssi
 • Valmistaja
  Bausch + Lomb
 • Materiaali
  Samfilcon A
 • Vesipitoisuus
  46 %
 • Hapen läpäisykyky
  163 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Ei
 • Vahvuusalue
  -10 ja 6 välillä
 • Halkaisija
  14.2
 • BC
  8.5
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.bausch.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Bausch + Lomb ULTRA Presbyopia -piilolinssit ovat uudelleenkäytettäviä kuukausilinssejä, jotka valmistaa Bausch + Lomb. Nämä moniteholinssit ovat suunniteltu tarjoamaan erinomainen näkökyky kaikilla etäisyyksillä ja ne tehdään Samfilcon A -materiaalista. Linssin vesipitoisuus on 46%.

ULTRA Presbyopia -linssit tarjoavat erinomaista mukavuutta ja terävää näköä koko päivän ajan. Innovatiivinen 3-Zone Progressive -muotoilu tarjoaa erinomaisen näkökyvyn lähellä, kaukana ja kaikkea siltä väliltä. Tämä design mahdollistaa saumattoman siirtymisen näiden kolmen etäisyyden välillä.

Erityisen huomionarvoista näissä linsseissä on MoistureSeal-teknologia. Tämän ansiosta linssit säilyttävät 95% kosteudestaan jopa 16 tunnin ajan, mikä auttaa välttämään silmien kuivumista ja tarjoaa mukavan käyttökokemuksen koko päivän ajan.

Bausch + Lomb ULTRA Presbyopia -linsseissä on myös kevyt sininen sävy, joka helpottaa linssien käsittelyä. Tämä yhdessä muiden mainittujen ominaisuuksien kanssa tekee Bausch + Lomb ULTRA Presbyopia -linsseistä erinomaisen valinnan kuukausilinsseiksi.

Käyttöaika

Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia on kuukausilinssi. Kuukausilinssit, tunnetaan myös 30-päivän linsseinä, käytetään 30 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Piilolinssin tyyppi

Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia on monitehopiilolinssi. Monitehopiilolinssit, tunnetaan myös progressiivisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on presbyopia (ikänäkö).

Arvostelut

Bausch + Lomb ULTRA for Presbyopia saa keskimäärin 4,5 perustuen 2 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle