Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal - Vertaa Hintoja

Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal
(4)

Vertaa hintoja 19,56 € - 37,29 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Vertaa hintoja 19,56 € - 37,29 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 17,33 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 19,56 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 9 kaupat ja 3 tai 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 19,56 € ja korkein on 37,29 €. Säästä jopa 48%.

Osta Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal myydään pakkauksissa, joissa on 3 tai 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal
 • Käyttöaika
  Kuukausilinssi
 • Tyyppi
  Monitehopiilolinssi
 • Valmistaja
  Alcon
 • Materiaali
  Lotrafilcon B
 • Vesipitoisuus
  33 %
 • Hapen läpäisykyky
  138 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Ei
 • Vahvuusalue
  -10 ja 6 välillä
 • Halkaisija
  14.2
 • BC
  8.6
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.alcon.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal -piilolinssit on valmistettu Alconin toimesta ja ne ovat luotu Lotrafilcon B -materiaalista. Ne on suunniteltu korjaamaan presbyopiaa, joka usein ilmenee ikääntymisen myötä. Piilolinssien vesipitoisuus on 33%, mikä tekee linsseistä mukavat käyttää ja sopivat erityisesti herkkäsilmäisille tai kuivasilmäisyydestä kärsiville.

HydraGlyde®-teknologian ansiosta nämä kuukausilinssit ovat miellyttävän kosteat ja mukavat. Lisäksi Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal -linsseissä on SmartShield®-teknologia, joka luo suojakerroksen linssin pinnalle estäen likaa kerääntymästä linssin pinnalle. Tämä ominaisuus parantaa linssien mukavuutta ja kestävyyttä.

Näiden linssien hapen läpäisykyky on 138 Dk/t, mikä on merkki linssin laadukkuudesta ja silmän terveydestä sen käytön aikana. Linsseissä olevien erilaisten optisten alueiden ansiosta käyttäjä voi sujuvasti siirtyä lähelle, keskitason etäisyydelle ja kauas ilman vääristymiä, mikä tekee niistä erittäin sopivat ajamiseen ja muihin arkisiin aktiviteetteihin.

Käyttöaika

Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal on kuukausilinssi. Kuukausilinssit, tunnetaan myös 30-päivän linsseinä, käytetään 30 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Piilolinssin tyyppi

Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal on monitehopiilolinssi. Monitehopiilolinssit, tunnetaan myös progressiivisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on presbyopia (ikänäkö).

Arvostelut

Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal saa keskimäärin 4,5 perustuen 4 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle