Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism - Vertaa Hintoja

Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism
(2)

Vertaa hintoja 15,00 € - 35,29 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Vertaa hintoja 15,00 € - 35,29 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 13,33 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 15,00 € kuukaudessa.

Miten ostaa piilolinssejä verkosta?

Jos et ole aiemmin ostanut piilolinssejä verkosta, voit seurata helppoa opastamme: näin ostat torisia piilolinssejä verkosta astigmatismia varten.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 9 kaupat ja 3 tai 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 15,00 € ja korkein on 35,29 €. Säästä jopa 57%.

Osta Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism myydään pakkauksissa, joissa on 3 tai 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism
 • Käyttöaika
  Kuukausilinssi
 • Tyyppi
  Toorinen piilolinssi
 • Valmistaja
  Alcon
 • Materiaali
  Lotrafilcon B
 • Vesipitoisuus
  33 %
 • Hapen läpäisykyky
  110 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Ei
 • Vahvuusalue
  -10 ja 6 välillä
 • Halkaisija
  14.5
 • BC
  8.7
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.alcon.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism -kontaktlinssit ovat valmistettu Lotrafilcon B -materiaalista, jonka vesipitoisuus on 33%. Alcon on maailmanluokan valmistaja, joka on luonut nämä kuukausilinssit silikoni-hydrogeelista, ja ne on erityisesti suunniteltu korjaamaan astigmatismia.

Linssit on kehitetty kahdella innovatiivisella teknologialla. HydraGlyde® tekee linsseistä mukavat ja kosteat, estäen niiden kuivumisen. SmartShield™ muodostaa linssin pinnalle suojakerroksen, joka pitää linssin puhtaana. Nämä teknologiat yhdessä huolehtivat, että linssit pysyvät puhtaina ja silmäsi mukavina.

Air Optix Plus Hydraglyde -linssit tarjoavat erinomaisen hapen läpäisevyyden, 110 Dk/t, mikä on erittäin tärkeää silmien terveyden kannalta. Niiden käyttöaika on 30 päivää, ja niiden erityinen ominaisuus on tarkoitus korjata astigmatismia. Nämä linssit eivät ole tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.

Yhteenvetona, Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism -linssit tarjoavat korkealaatuista mukavuutta ja tarkkuutta niille, joilla on astigmatismi. Ne tarjoavat erinomaiset ominaisuudet ja ovat suunniteltu erityisesti astigmatismia varten.

Käyttöaika

Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism on kuukausilinssi. Kuukausilinssit, tunnetaan myös 30-päivän linsseinä, käytetään 30 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Piilolinssin tyyppi

Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism on toorinen piilolinssi. Tooriset piilolinssit, tunnetaan myös astigmaattisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on astigmatismi.

Arvostelut

Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism saa keskimäärin 4,5 perustuen 2 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle