TOTAL30 for Astigmatism - Vertaa Hintoja

TOTAL30 for Astigmatism
(2)

Vertaa hintoja 15,00 € - 31,29 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Vertaa hintoja 15,00 € - 31,29 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 15,00 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 15,00 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 7 kaupat ja 3 tai 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 15,00 € ja korkein on 31,29 €. Säästä jopa 52%.

Osta TOTAL30 for Astigmatism verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

TOTAL30 for Astigmatism myydään pakkauksissa, joissa on 3 tai 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  TOTAL30 for Astigmatism
 • Käyttöaika
  Kuukausilinssi
 • Tyyppi
  Toorinen piilolinssi
 • Valmistaja
  Alcon
 • Materiaali
  Lehfilcon A
 • Vesipitoisuus
  55 %
 • Hapen läpäisykyky
  123 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -10 ja 8 välillä
 • Halkaisija
  14.5
 • BC
  8.6
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.alcon.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

TOTAL30 Astigmatism -linssit ovat Alconin kuukausilinssejä, jotka on suunniteltu astigmatismin korjaamiseen. Nämä linssit on valmistettu Lehlifilcon A -materiaalista, jolla on korkea, 123 Dk/t hapen läpäisykyky.

TOTAL30 Astigmatism -linsseissä on käytetty Gradient-vesisisällön teknologiaa. Vesipitoisuus on linssin ytimessä 55% ja lähes 100% ulkopinnalla, mikä luo pehmeän vesipeitteen ja tarjoaa erinomaisen mukavuuden. Linssien ainutlaatuiset teknologiat takaavat mukavan käytön ja erinomaisen näkökyvyn.

TOTAL30 Astigmatismin PRECISION BALANCE 8/4 -suunnittelu tarjoaa erinomaisen vakauden ja varmistaa, että linssi pysyy oikeassa asennossa koko päivän. Silmäluomen ja linssin välinen kosketus on minimaalinen, mikä vähentää ärsytystä ja takaa erinomaisen näköterävyyden. Nopeammaksi ja helpommaksi sovellukseksi linssissä on 6 o'clock -merkintä.

Linssin Celligent-teknologia auttaa vähentämään bakteerien ja rasvojen kiinnittymistä, pitäen linssit puhtaina koko kuukauden ajan. Liu'uttimen pintakalvon nanokuidut torjuvat bakteerimolekyylejä, minkä ansiosta biofilmin muodostuminen on huomattavasti vähäisempää.

Silikonihydrogeeli on yksi terveellisimmistä materiaaleista, joita kontakti-ihin käytetään. Se sallii silmien hengittää ja näyttää täysin luonnolliselta. Voit käyttää linssiä 30 päivää, mutta ne täytyy poistaa iltaisin puhdistusta ja uudelleen käyttöä varten.

Käyttöaika

TOTAL30 for Astigmatism on kuukausilinssi. Kuukausilinssit, tunnetaan myös 30-päivän linsseinä, käytetään 30 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Piilolinssin tyyppi

TOTAL30 for Astigmatism on toorinen piilolinssi. Tooriset piilolinssit, tunnetaan myös astigmaattisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on astigmatismi.

Arvostelut

TOTAL30 for Astigmatism saa keskimäärin 4,5 perustuen 2 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle