Biofinity Toric - Vertaa Hintoja

Biofinity Toric
(3)

Vertaa hintoja 12,56 € - 26,00 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Vertaa hintoja 12,56 € - 26,00 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 11,72 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 12,56 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 8 kaupat ja 3 tai 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 12,56 € ja korkein on 26,00 €. Säästä jopa 52%.

Osta Biofinity Toric verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Biofinity Toric myydään pakkauksissa, joissa on 3 tai 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Biofinity Toric
 • Käyttöaika
  Kuukausilinssi
 • Tyyppi
  Toorinen piilolinssi
 • Valmistaja
  CooperVision
 • Materiaali
  Comfilcon A
 • Vesipitoisuus
  48 %
 • Hapen läpäisykyky
  128 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Kyllä
 • UV-suodatin
  Ei
 • Vahvuusalue
  -10 ja 8 välillä
 • Halkaisija
  14.5
 • BC
  8.7
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://coopervision.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Biofinity Toric -piilolinssit valmistaa CooperVision. Nämä piilolinssit on valmistettu Comfilcon A -materiaalista, mikä antaa niille 48%:n vesipitoisuuden. Nämä toriset, pehmeät piilolinssit ovat erityisen onnistunut tuote CooperVisionilta, paitsi mukavuuden ja terveyden kannalta, myös optisten ominaisuuksiensa ansiosta.

Biofinity Toric -piilolinsseissä on Aquaform®-teknologia. Tämä innovatiivinen teknologia yhdistää materiaaleja ainutlaatuisella tavalla ja lukitsee veden linssiin. Aquaform® mahdollistaa korkean hapen läpäisevyyden pitäen linssit kosteina, pehmeinä ja joustavina.

Nämä erikoiset Optimoitu torinen linssigeometria™ ominaisuudet varmistavat, että linssit mukautuvat silmään ja ovat aina oikein suunnattuja. Tämä suunnittelupiirre tarjoaa kolme tärkeää etua astigmatismista kärsiville käyttäjille: terävän ja selkeän näön, vakaan istuvuuden ja koko päivän mukavuuden.

Biofinity Toric -kuukausilinssit on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön, mutta ne soveltuvat myös silloin tällöin yön yli käyttöön tai jatkuvaan käyttöön. Ne voidaan käyttää yhtäjaksoisesti 30 päivää ja 29 yötä, mutta tämä käyttötapa on aina hyväksytettävä ensin silmähoitajan toimesta.

Yhteenvetona, Biofinity Toric on erinomainen valinta henkilöille, jotka tarvitsevat korkealaatuisia torisia linssejä, jotka tarjoavat korkeimman mukavuuden ja terävän näöntarkkuuden.

Käyttöaika

Biofinity Toric on kuukausilinssi. Kuukausilinssit, tunnetaan myös 30-päivän linsseinä, käytetään 30 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Piilolinssin tyyppi

Biofinity Toric on toorinen piilolinssi. Tooriset piilolinssit, tunnetaan myös astigmaattisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on astigmatismi.

Arvostelut

Biofinity Toric saa keskimäärin 4,3 perustuen 3 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle