Biofinity Energys - Vertaa Hintoja

Biofinity Energys
(1)

Vertaa hintoja 11,33 € - 21,67 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Vertaa hintoja 11,33 € - 21,67 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 8,97 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 11,33 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 9 kaupat ja 3 tai 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 11,33 € ja korkein on 21,67 €. Säästä jopa 48%.

Osta Biofinity Energys verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Biofinity Energys myydään pakkauksissa, joissa on 3 tai 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Biofinity Energys
 • Käyttöaika
  Kuukausilinssi
 • Valmistaja
  CooperVision
 • Materiaali
  Comfilcon A
 • Vesipitoisuus
  48 %
 • Hapen läpäisykyky
  160 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Kyllä
 • UV-suodatin
  Ei
 • Vahvuusalue
  -12 ja 8 välillä
 • Halkaisija
  14
 • BC
  8.6
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://coopervision.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Biofinity Energys -piilolinssit ovat CooperVisionin valmistamat ja ne koostuvat materiaalista nimeltään Comfilcon A. Nämä linssit ovat loistava valinta ihmisille, jotka viettävät paljon aikaa digitaalisten laitteiden parissa ja kärsivät silmien väsymyksestä näytön edessä.

Piilolinssit käyttävät Digital Zone Optics -tekniikkaa, joka auttaa helpottamaan silmien rasitusta ja väsymystä, jotka johtuvat yksityiskohtien tarkastelemisesta digitaalisilla näytöillä. Tämä tekniikka parantaa näkemisen selkeyttä ja auttaa silmiä sopeutumaan, kun katse siirtyy näytöltä tauolle tai muuhun tehtävään.

Biofinity Energys -linssit sisältävät myös Aquaform®-teknologiaa, joka lukitsee kosteuden linssiin ja pitää linssit kosteina, pehmeinä ja joustavina. Nämä linssit on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön, mutta ne ovat myös sopivia runsaaseen tai jatkuvaan käyttöön, sisältäen jopa 30 päivän jatkuvan käytön. Tämä tyyppi käyttämistapaa tulisi aina ensin hyväksyttää optikon tai silmälääkärin kanssa.

Menemättä liikaa yksityiskohtiin, on hyvä mainita, että Biofinity Energys -linsseillä on vesipitoisuusprosentti 48 ja niiden hapen läpäisykyky on 160 Dk/t. Lopuksi, linssit ovat kevyesti sinisellä sävytteellä, mikä tekee niistä helppokäyttöisiä ja helposti käsiteltäviä.

Käyttöaika

Biofinity Energys on kuukausilinssi. Kuukausilinssit, tunnetaan myös 30-päivän linsseinä, käytetään 30 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Arvostelut

Biofinity Energys saa keskimäärin 5 perustuen 1 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle