Proclear Sphere - Vertaa Hintoja

Proclear Sphere
(2)

Vertaa hintoja 5,20 € - 13,96 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Vertaa hintoja 5,20 € - 13,96 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 3,03 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 5,20 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 6 kaupat ja 3 tai 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 5,20 € ja korkein on 13,96 €. Säästä jopa 63%.

Osta Proclear Sphere verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Proclear Sphere myydään pakkauksissa, joissa on 3 tai 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Proclear Sphere
 • Käyttöaika
  Kuukausilinssi
 • Valmistaja
  CooperVision
 • Materiaali
  Omafilcon B
 • Vesipitoisuus
  60 %, 62 %
 • Hapen läpäisykyky
  42 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Ei
 • Vahvuusalue
  -20 ja 20 välillä
 • Halkaisija
  14.2
 • BC
  8.6
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://coopervision.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Proclear Sphere -kuukausilinssit valmistaa CooperVision. Nämä linssit on valmistettu materiaalista nimeltä Omafilcon B ja niiden vesipitoisuus on 62%. Linssit on suunniteltu niin, että ne pysyvät miellyttävän kosteina koko käyttöjakson ajan. Tämä tekee niistä erityisen sopivia ihmisille, jotka kärsivät kuivista silmistä tai käyttävät linssejä pitkän päivän ajan.

Proclear Sphere -linsseillä on erinomainen hapen läpäisevyys, joka on 42 Dk/t, sekä korkea vesipitoisuus. Ne on myös suunniteltu kestämään 30 päivän käytön. Nämä piirteet tekevät Proclear Sphere -linsseistä hyvin hengittävät ja miellyttävän tuntuiset silmissä koko päivän ajan.

Proclear Sphere -linssit sisältävät synteettisen jäljitelmän phosphorylcholine -nimisestä aineesta, joka löytyy luonnostaan ihmisen solukalvoista ja pitää vesitasapainoa yllä. Tämän ansiosta linssit pysyvät kosteina ja mukavina koko käyttöjakson ajan. Phosphorylcholine myös varmistaa Proclear Sphere -linssien korkean biologisen yhteensopivuuden, mikä tarkoittaa, että vaikka linssi on vieras esine, se on hyvin siedetty.

Käyttöaika

Proclear Sphere on kuukausilinssi. Kuukausilinssit, tunnetaan myös 30-päivän linsseinä, käytetään 30 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Arvostelut

Proclear Sphere saa keskimäärin 4,5 perustuen 2 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle