Proclear Multifocal XR - Vertaa Hintoja

Proclear Multifocal XR
(1)

Vertaa hintoja 25,80 € - 28,66 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Vertaa hintoja 25,80 € - 28,66 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).
Näytä hinta
Pakkauskoot

huomio: jotkin linkit voivat olla sponsoroituja.

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 25,80 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 25,80 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 1 kauppa ja 3 tai 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 25,80 € ja korkein on 28,66 €. Säästä jopa 10%.

Osta Proclear Multifocal XR verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Proclear Multifocal XR myydään pakkauksissa, joissa on 3 tai 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Proclear Multifocal XR
 • Käyttöaika
  Kuukausilinssi
 • Tyyppi
  Monitehopiilolinssi
 • Valmistaja
  CooperVision
 • Materiaali
  Omafilcon B
 • Vesipitoisuus
  60 %, 62 %
 • Hapen läpäisykyky
  42 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Ei
 • Vahvuusalue
  -20 ja 20 välillä
 • Halkaisija
  14.4
 • BC
  8.7
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://coopervision.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Proclear Multifocal XR -piilolinssit ovat CooperVisionin valmistamat kuukauden käyttöön tarkoitetut monitehopiilolinssit. Ne on suunniteltu erityisesti korjaamaan presbyopiaa, ja ne tarjoavat erinomaisen kirkkaan näön kaikilla etäisyyksillä. Niiden ainutlaatuinen Balanced Progressive™ -teknologia ja PC-hydrausjärjestelmä tekevät niistä mukavat käyttää.

Nämä piilolinssit on valmistettu Omafilcon B -materiaalista, joka sisältää hydrofiilisen (veden sitovan) fosforylkoliiniaineen. Tämä aine muodostaa linssin pinnalle suojakalvon, joka estää linssin kuivumisen ja likaantumisen. Proclear Multifocal XR:n vesipitoisuus on 60-62%, mikä lisää niiden mukavuutta ja käyttäjäystävällisyyttä.

Proclear Multifocal XR tarjoaa laajan voimakkuusalueen +20,00: sta -20,00: een ja suuremman lukulisäyksen jopa +4,00 (ADD). Ne auttavat saavuttamaan täydellisen tarkennuksen kaikilla etäisyyksillä, mikä tekee niistä ihanteelliset presbyopiaoireiden korjaamiseen. Huomaa, että on suositeltavaa neuvotella silmähoitospesialistin kanssa ennen monitehopiilolinssien hankkimista.

Käyttöaika

Proclear Multifocal XR on kuukausilinssi. Kuukausilinssit, tunnetaan myös 30-päivän linsseinä, käytetään 30 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Piilolinssin tyyppi

Proclear Multifocal XR on monitehopiilolinssi. Monitehopiilolinssit, tunnetaan myös progressiivisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on presbyopia (ikänäkö).

Arvostelut

Proclear Multifocal XR saa keskimäärin 5 perustuen 1 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle