Proclear Multifocal Toric - Vertaa Hintoja

Proclear Multifocal Toric
(1)

Vertaa hintoja 33,33 € - 33,33 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Vertaa hintoja 33,33 € - 33,33 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).
Näytä hinta
Pakkauskoot

huomio: jotkin linkit voivat olla sponsoroituja.

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 33,33 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 33,33 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 1 kauppa ja 3 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 33,33 € ja korkein on 33,33 €. Säästä jopa 0%.

Osta Proclear Multifocal Toric verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Proclear Multifocal Toric myydään pakkauksissa, joissa on 3 piilolinssiä.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Proclear Multifocal Toric -piilolinssit, jotka ovat valmistaneet CooperVision, ovat erinomainen ratkaisu henkilöille, jotka kärsivät sekä astigmatismista että presbyopiasta. Nämä moniteholinssit yhdistävät pallomaisen diopterin, sylinterin, akselin ja lisät. Linssit on valmistettu korkean vesipitoisuuden omaavasta Omafilcon B -materiaalista.

Linssien ainutlaatuinen kosteuttava järjestelmä pitää silmät kosteutettuina koko päivän ajan. Lisäksi CooperVisionin tutkimus osoitti, että nämä linssit pysyvät 96% kosteina koko päivän, jopa 12 tunnin käytön jälkeen.

Proclear Multifocal Toric -piilolinssit eivät ole jatkuvaan käyttöön tarkoitetut, vaan ne on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön ja ne tulisi vaihtaa kuukausittain. Käsitellessäsi linssejä, ole varovainen ettei niitä puristeta sormien välissä tai vahingoiteta terävillä esineillä.

Kaiken kaikkiaan, Proclear Multifocal Toric -piilolinssit tarjoavat rajattoman mukavuuden, korkean veden sisällön ja maksimoivat binokulaarisen näkökyvyn kaikilla etäisyyksillä.

Arvostelut

Proclear Multifocal Toric saa keskimäärin 5 perustuen 1 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit