Proclear Toric XR - Vertaa Hintoja

Proclear Toric XR
(2)

Vertaa hintoja 25,80 € - 37,96 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Vertaa hintoja 25,80 € - 37,96 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 25,80 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 25,80 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 2 kaupat ja 3 tai 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 25,80 € ja korkein on 37,96 €. Säästä jopa 32%.

Osta Proclear Toric XR verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Proclear Toric XR myydään pakkauksissa, joissa on 3 tai 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Proclear Toric XR
 • Käyttöaika
  Kuukausilinssi
 • Tyyppi
  Toorinen piilolinssi
 • Valmistaja
  CooperVision
 • Materiaali
  Omafilcon B
 • Vesipitoisuus
  60 %, 62 %
 • Hapen läpäisykyky
  30 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Ei
 • Vahvuusalue
  -10 ja 10 välillä
 • Halkaisija
  14.4
 • BC
  8.8
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://coopervision.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Proclear Toric XR on CooperVisionin valmistamat pehmeät kuukausittain vaihdettavat piilolinssit. Linssit on suunniteltu korjaamaan suuria astigmatismikohtia, ja niiden sylinteriarvot vaihtelevat -2,25 ja -5,75 välillä.

Linssit on valmistettu Omafilcon B -materiaalista, jolla on 30 Dk/t happipermeabiliteetti. Linssit sisältävät 60%-62% vettä ja tarjoavat mukavuutta ja loistavaa näkölaatua koko päivän ajan. PC-teknologian ansiosta, nämä linssit sitovat kosteutta linssin pintaan erinomaisesti. Tämä ominaisuus erottaa Proclear Toric XR linssit muista pehmeistä linsseistä, koska ne säilyttävät kolme kertaa enemmän kosteutta pitkäkestoisessa käytössä.

Proclear Toric XR -linssejä suositellaan erityisesti ihmisille, jotka kärsivät kuivista silmistä ja käyttävät paljon aikaa tietokoneen ääressä tai ilmastointilaitteiden lähellä. Vaikka nämä linssit ovat hyvin hauraita eivätkä ne ole tarkoitettu yöksi jätettäväksi, ne voidaan kuitenkin käyttää turvallisesti 30 päivän ajan, kunhan niitä käsitellään huolellisesti.

Käyttöaika

Proclear Toric XR on kuukausilinssi. Kuukausilinssit, tunnetaan myös 30-päivän linsseinä, käytetään 30 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Piilolinssin tyyppi

Proclear Toric XR on toorinen piilolinssi. Tooriset piilolinssit, tunnetaan myös astigmaattisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on astigmatismi.

Arvostelut

Proclear Toric XR saa keskimäärin 4,5 perustuen 2 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle