TOTAL30 - Vertaa Hintoja

TOTAL30
(3)

Vertaa hintoja 13,33 € - 23,40 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Vertaa hintoja 13,33 € - 23,40 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 11,92 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 13,33 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 9 kaupat ja 3 tai 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 13,33 € ja korkein on 23,40 €. Säästä jopa 43%.

Osta TOTAL30 verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

TOTAL30 myydään pakkauksissa, joissa on 3 tai 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  TOTAL30
 • Käyttöaika
  Kuukausilinssi
 • Valmistaja
  Alcon
 • Materiaali
  Lehfilcon A
 • Vesipitoisuus
  55 %
 • Hapen läpäisykyky
  154 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -12 ja 8 välillä
 • Halkaisija
  14.2
 • BC
  8.4
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.alcon.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

TOTAL30 kuukausilinssien valmistajana toimii Alcon. Linssit on valmistettu Lehfilcon A -materiaalista joka mahdollistaa korkean 55% vesipitoisuuden ja hyvän hapenläpäisevyyden (154 Dk/t). Nämä piilolinssit on tarkoitettu 30 päivän pituiseen käyttöön.

TOTAL30:n ainutlaatuiseen valmistusprosessiin kuuluu silikonihydrogeelimateriaali, joka yhdistää erinomaisen hapenläpäisevyyden ja huippuluokan kosteutuksen. Vesigradienttiteknologia mahdollistaa linssin ytimen vesipitoisuuden olevan 55%, kun taas se on lähes 100% linssin pinnalla.

Linssit on valmistettu käyttämällä CELLIGENT-teknologiaa. Tämä edistyksellinen tekniikka on saanut inspiraationsa silmän biologiasta ja jäljittelee silmän pintaa, mikä tekee linsseistä mukavat ja pehmeät käyttää. Tekniikka yhdistää biomimeettisen pinnan ja erityisen linssikemian, joka estää bakteerien ja lipidijäämien kerääntymisen. Tämä tekee TOTAL30 -linsseistä poikkeukselliset ja käyttäjäystävälliset.

On tärkeä muistaa, että vaikka TOTAL30-linssit on suunniteltu päivittäiseen käyttöön, ne on aina poistettava silmistä illalla, puhdistettava laadukkaalla linssinhoidon liuoksella ja jätettävä yöksi linssikoteloon.

Käyttöaika

TOTAL30 on kuukausilinssi. Kuukausilinssit, tunnetaan myös 30-päivän linsseinä, käytetään 30 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Arvostelut

TOTAL30 saa keskimäärin 4,7 perustuen 3 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle