Bausch + Lomb ULTRA One Day - Vertaa Hintoja

Bausch + Lomb ULTRA One Day
(4)

Vertaa hintoja 66,66 € - 87,90 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 66,66 € - 87,90 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 63,33 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 66,66 € kuukaudessa.

Miten ostaa piilolinssejä verkosta?

Jos et ole aiemmin ostanut piilolinssejä verkosta, voit seurata helppoa opastamme: näin ostat piilolinssejä verkosta.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 4 kaupat ja 30 tai 90 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 66,66 € ja korkein on 87,90 €. Säästä jopa 24%.

Osta Bausch + Lomb ULTRA One Day verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Bausch + Lomb ULTRA One Day myydään pakkauksissa, joissa on 30 tai 90 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Bausch + Lomb ULTRA One Day
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Valmistaja
  Bausch + Lomb
 • Materiaali
  Kalifilcon A
 • Vesipitoisuus
  55 %
 • Hapen läpäisykyky
  134 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -12 ja 6 välillä
 • Halkaisija
  14.2
 • BC
  8.6
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.bausch.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Bausch + Lomb ULTRA One Day -piilolinssit tarjoavat korkealaatuista näkökorjausta ja mukavuutta päivittäiseen käyttöön, ja ne valmistaa tunnettu yritys Bausch + Lomb. Nämä piilolinssit on valmistettu Kalifilcon A -materiaalista ja sisältävät 55% vettä.

ULTRA One Day -piilolinssien erityisominaisuuksiin kuuluu Advanced MoistureSeal- ja ComfortFeel-teknologioiden käyttö, jotka takaavat mukavuuden jopa 16 tuntia päivässä. MoistureSeal-teknologia mahdollistaa korkean kosteuden säilymisen linssissä aina päivän loppuun saakka.

ComfortFeel-teknologia puolestaan pitää yllä mukavuuden tunnetta vapauttamalla ainesosia, jotka rikastavat ja stabiloivat kyynelfilmiä. Tämä koostuu pääasiassa kosteuttavista ainesosista, osmoprotectanteista ja elektrolyyteistä, jotka pitävät kyynelfilmin optimaalisessa kunnossa.

Bausch + Lomb ULTRA One Day -piilolinssit tarjoavat erinomaiset optiset ominaisuudet myös huonossa näkyvyydessä, ja ne vähentävät epämiellyttäviä sfäärisiä aberraatioita, kuten sumeaa näköä ajon aikana yöllä.

Bausch + Lomb ULTRA One Day on kertakäyttöisiä päiväcontactlinssejä, joten niitä ei tarvitse puhdistaa. Käytä linssiä päivän ajan ja heitä pois ennen nukkumaanmenoa, aloita seuraava päivä tuoreella parilla. Linssin materiaalilla on vaaleansininen sävy, joka helpottaa linssien käsittelyä.

Käyttöaika

Bausch + Lomb ULTRA One Day on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Arvostelut

Bausch + Lomb ULTRA One Day saa keskimäärin 4 perustuen 4 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Suositukset sinulle