Live Daily Disposable - Vertaa Hintoja

Live Daily Disposable
(3)

Vertaa hintoja 26,59 € - 29,78 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 26,59 € - 29,78 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 22,95 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 26,59 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 3 kaupat ja 30 tai 90 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 26,59 € ja korkein on 29,78 €. Säästä jopa 11%.

Osta Live Daily Disposable verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Live Daily Disposable myydään pakkauksissa, joissa on 30 tai 90 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Live Daily Disposable
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Valmistaja
  CooperVision
 • Materiaali
  Somofilcon A
 • Vesipitoisuus
  56 %
 • Hapen läpäisykyky
  86 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -10 ja 8 välillä
 • Halkaisija
  14
 • BC
  8.6
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://coopervision.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Live Daily Disposable -kontaktlinssit ovat CooperVisionin valmistamat silikonihydrogeelilinssit. Ne ovat valmistettu materiaalista nimeltään Somofilcon A, jolla on korkea hapen läpäisevyys, 86 Dk/t. Linssit tarjoavat korkean vedenpitoisuuden, 56%.

Nämä linssit sopivat täydellisesti aktiiviseen elämäntyyliin, sillä niiden ei tarvitse kestää käytössä päivää kauempaa. Ne ovat erinomainen valinta erityisesti nuorille aikuisille, jotka arvostavat kontaktlinsseiltään helppoutta, mukavuutta ja terveellisyyttä. Linssit on suunniteltu korjaamaan sekä liki- että kaukonäköisyyttä.

Somofilcon A:n korkea vedenpitoisuus ja Aquagen-teknologia varmistavat, että linssit pysyvät mukavina pitkienkin päivien ajan. Ne tarjoavat optimaalisen hapen määrän sarveiskalvolle koko päivän ajaksi. Aquagen-teknologia takaa, että linssit pystyvät houkuttelemaan ja sitomaan kosteutta, jolloin linssimateriaali ei kuivu.

Live Daily Disposable -kontaktlinsseillä ei ole käyttöä varten tarvikkeita tai ylimääräisiä tarvikkeita, mikä tekee niistä täydellisen valinnan matkustamiseen ja urheiluun. Loppujen lopuksi, Live Daily Disposable -kontaktlinssit ovat täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja käytännöllisyyttä.

Käyttöaika

Live Daily Disposable on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Arvostelut

Live Daily Disposable saa keskimäärin 4,7 perustuen 3 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Suositukset sinulle