Miru 1 Day UpSide - Vertaa Hintoja

Miru 1 Day UpSide
(2)

Vertaa hintoja 58,78 € - 58,78 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).

Vertaa hintoja 58,78 € - 58,78 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (60 linssit).
Näytä hinta
Pakkauskoot

huomio: jotkin linkit voivat olla sponsoroituja.

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 58,78 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 58,78 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 1 kauppa ja 30 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 58,78 € ja korkein on 58,78 €. Säästä jopa 0%.

Osta Miru 1 Day UpSide verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Miru 1 Day UpSide myydään pakkauksissa, joissa on 30 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Miru 1 Day UpSide
 • Käyttöaika
  Kertakäyttölinssi
 • Valmistaja
  Menicon
 • Materiaali
  Midafilcon A
 • Vesipitoisuus
  56 %
 • Hapen läpäisykyky
  91 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -13 ja 6 välillä
 • Halkaisija
  14.2
 • BC
  8.4
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.menicon.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Miru 1 Day UpSide -piilolinssit valmistaa Menicon. Ne on valmistettu innovatiivisesta silikonihydrogeelimateriaalista, Midafilcon A:sta. Nämä piilolinssit tarjoavat korkean hapen läpäisykyvyn 91 Dk/t, vesipitoisuuden ollessa 56%. Ne on suunniteltu yksipäiväiseen käyttöön, joka on terveellisin tapa käyttää linssejä.

Miru 1 Day UpSide -piilolinssit hyödyntävät Smart Touch™ -teknologiaa, joka helpottaa linssien käsittelyä ja pitää ne puhtaina. Ainutlaatuinen älykäs blisteripakkaus pitää linssin oikeassa asennossa, valmiina käyttöön. Tämä mahdollistaa piilolinssin asettamisen silmään koskematta sen sisäpintaa, suojaten näin linssejä epäpuhtauksilta.

MeniSilk™ Air Technology takaa linssille korkean hapen läpäisevyyden samalla tasapainottaen vesipitoisuuden erinomaiseen kosteuttamiseen. NanoGloss™ Pro -teknologia takaa piilolinsseille äärimmäisen sileän pinnan, joka antaa linssille erinomaisen märkävyyden, mikä tekee linsseistä erittäin miellyttävät käyttää.

Tämä moderni piilolinssi on suunniteltu pinnalla, jonka liukuva pinta ja pyöristetyt reunat lisäävät luontaista käyttömukavuutta, sillä silmäluomen liike linssin päällä on täysin fluidi. Miru 1 Day UpSide tarjoaa erinomaisen näkökyvyn ja korkean mukavuuden käyttää.

Käyttöaika

Miru 1 Day UpSide on kertakäyttölinssi. Kertakäyttölinssit, tunnetaan myös 1-päivän linsseinä tai päivittäiseen käyttöön tarkoitettuina linsseinä, käytetään yhden päivän ajan ja sen jälkeen ne heitetään pois.

Arvostelut

Miru 1 Day UpSide saa keskimäärin 4,5 perustuen 2 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Suositukset sinulle