Miru 1 Month Multifocal - Vertaa Hintoja

Miru 1 Month Multifocal
(4)

Vertaa hintoja 14,20 € - 14,20 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Vertaa hintoja 14,20 € - 14,20 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).
Näytä hinta
Pakkauskoot

huomio: jotkin linkit voivat olla sponsoroituja.

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 14,20 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 14,20 € kuukaudessa.

Miten ostaa piilolinssejä verkosta?

Jos et ole aiemmin ostanut piilolinssejä verkosta, voit seurata helppoa opastamme: näin ostat moniteholinssejä verkosta presbyopiaa varten.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 1 kauppa ja 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 14,20 € ja korkein on 14,20 €. Säästä jopa 0%.

Osta Miru 1 Month Multifocal verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Miru 1 Month Multifocal myydään pakkauksissa, joissa on 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Miru 1 Month Multifocal
 • Käyttöaika
  Kuukausilinssi
 • Tyyppi
  Monitehopiilolinssi
 • Valmistaja
  Menicon
 • Materiaali
  Asmofilcon A
 • Vesipitoisuus
  40 %
 • Hapen läpäisykyky
  129 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Ei
 • Vahvuusalue
  -13 ja 6 välillä
 • Halkaisija
  14.2
 • BC
  8.6
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.menicon.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Miru 1 Month Multifocal -piilolinssit ovat Meniconin valmistamat ja ne on suunniteltu presbyopian aiheuttamien näköongelmien hoitoon. Linssit on valmistettu Asmofilcon A -materiaalista ja ne sisältävät 40 % vettä, joten ne tarjoavat erinomaisen mukavuuden pitkäaikaiseen käyttöön.

Miru 1 Month Multifocal -piilolinssit tarjoavat korkean happipermeabiliteetin (129 Dk/t), mikä takaa silmäsarveiskalvon saavan riittävästi happea. Tämän ansiosta linssien käyttö on äärimmäisen mukavaa. Erityisesti tämä on merkittävää pitkäkestoiseen tai jatkuvaan käyttöön ja ne onkin suunniteltu 30 päivän käyttöön.

Linssien ainutlaatuinen suunnittelu tarjoaa tasaiset optiset vyöhykkeet, joiden avulla näet terävästi kaikilla etäisyyksillä. Niissä on kaksi vakiintunutta lisäarvoa - Matala lisä on tarkoitettu arvoille, jotka eivät ylitä +1,75. Korkea lisä voidaan valita arvoille yli +2,00.

Yhteenvetona Miru 1 Month Multifocal -piilolinssit ovat erinomainen valinta moniteholinsseille, yhdistäen korkean happiläpäisyn ja suuren vesisisällön samalla tarjoten erinomaista mukavuutta ja näkökykyä lähelle, kauas ja kaikkeen siltä väliltä.

Käyttöaika

Miru 1 Month Multifocal on kuukausilinssi. Kuukausilinssit, tunnetaan myös 30-päivän linsseinä, käytetään 30 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Piilolinssin tyyppi

Miru 1 Month Multifocal on monitehopiilolinssi. Monitehopiilolinssit, tunnetaan myös progressiivisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on presbyopia (ikänäkö).

Arvostelut

Miru 1 Month Multifocal saa keskimäärin 4,5 perustuen 4 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle