SofLens 59 - Vertaa Hintoja

SofLens 59
(3)

Vertaa hintoja 5,26 € - 7,32 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Vertaa hintoja 5,26 € - 7,32 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 4,97 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 5,26 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 3 kaupat ja 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 5,26 € ja korkein on 7,32 €. Säästä jopa 28%.

Osta SofLens 59 verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

SofLens 59 myydään pakkauksissa, joissa on 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  SofLens 59
 • Käyttöaika
  Kuukausilinssi
 • Valmistaja
  Bausch + Lomb
 • Materiaali
  Hilafilcon B
 • Vesipitoisuus
  59 %
 • Hapen läpäisykyky
  22 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Ei
 • Vahvuusalue
  -9 ja 6 välillä
 • Halkaisija
  14.2
 • BC
  8.6
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.bausch.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

SofLens 59 -piilolinssit valmistaa Bausch + Lomb ja ne tunnetaan selkeästä näkökyvystään ja erinomaisesta mukavuudestaan. Nämä piilolinssit on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön ja ne tulee poistaa yöksi. SofLens 59 vaihdetaan kuukausittain uusiin linsseihin.

Linssit on valmistettu proteiiniresistentistä Hilafilcon B -materiaalista, joka takaa korkean suorituskyvyn ja visuaalisen tarkkuuden. Materiaali sisältää paljon vettä, mikä parantaa roskien kerääntymisen vastustuskykyä ja varmistaa mukavan tunteen päivittäisessä käytössä.

SofLens 59 -linssit tarjoavat pitkäkestoista kosteutta korkean vesipitoisuuden ansiosta, joka tasapainottaa hydratoitumista ja hapen läpäisevyyttä. Hilafilcon B -materiaalin avulla linssit vastustavat kertymää, mikä torjuu epämukavuutta. Linssit on myös suunniteltu niin, että niiden käsittely on helppoa.

Yhteenvetona, SofLens 59 on laadukas, selkeä ja mukava kontaktlinssi jokapäiväiseen käyttöön, jonka valmistaja on Bausch + Lomb. Linssienveden pitoisuus on 59% ja ne on valmistettu Hilafilcon B -materiaalista.

Käyttöaika

SofLens 59 on kuukausilinssi. Kuukausilinssit, tunnetaan myös 30-päivän linsseinä, käytetään 30 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Arvostelut

SofLens 59 saa keskimäärin 4,3 perustuen 3 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Suositukset sinulle