Acuvue Oasys with Transitions - Vertaa Hintoja

Acuvue Oasys with Transitions
(3)

Vertaa hintoja 23,33 € - 23,33 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (4 linssit).

Vertaa hintoja 23,33 € - 23,33 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (4 linssit).
Näytä hinta
Pakkauskoot

huomio: jotkin linkit voivat olla sponsoroituja.

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 21,06 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 23,33 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 1 kauppa ja 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 23,33 € ja korkein on 23,33 €. Säästä jopa 0%.

Osta Acuvue Oasys with Transitions verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Acuvue Oasys with Transitions myydään pakkauksissa, joissa on 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Acuvue Oasys with Transitions
 • Käyttöaika
  Kahden viikon linssi
 • Tyyppi
  Monitehopiilolinssi
 • Valmistaja
  Johnson & Johnson
 • Materiaali
  Senofilcon A
 • Vesipitoisuus
  38 %
 • Hapen läpäisykyky
  121 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -12 ja 8 välillä
 • Halkaisija
  14
 • BC
  8.4
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://www.acuvue.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Acuvue Oasys with Transitions -piilolinssit on valmistettu korkealaatuisesta Senofilcon A -materiaalista ja niissä on 38% veden sisältö. Ne on suunniteltu käytettäväksi kahden viikon ajan, ja ne on varustettu Transitions™ Light Intelligent Technology™ teknologialla, joka reagoi aina valaistusolosuhteiden muuttuessa.

Tämä tarkoittaa, että linssit pystyvät tummentamaan alle 60 sekunnissa ja vaalenemaan noin 90 sekunnissa aina kun valon määrässä tapahtuu muutoksia. Ne pystyvät myös suodattamaan ulos sinisen valon, joka tulee esimerkiksi matkapuhelimista, tietokoneista ja televisoista. Ne sisältävät myös sisäänpäin ulospäin-osoituksen, mikä helpottaa linssien pukemista oikein.

On tärkeää huomata, että Johnson & Johnson ei suosittele Acuvue Oasys with Transitions -piilolinssien jatkuvaa käyttöä, vaikka ne ovatkin moniteholinssejä. Lopuksi, mielenkiintoinen fakta: Johnson & Johnson Vision työskenteli yhdessä ammattilaisbaseballpelaaja Bryce Harperin kanssa, joka kokeili Acuvue Oasys with Transitions -linssejä kaudella 2019 ja jakoi kokemuksensa näistä linsseistä videostreamin kautta.

Käyttöaika

Acuvue Oasys with Transitions on kahden viikon linssi. Kahden viikon linssit, tunnetaan myös kahden viikon linsseinä tai viikottaisina linsseinä, käytetään 14 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Piilolinssin tyyppi

Acuvue Oasys with Transitions on monitehopiilolinssi. Monitehopiilolinssit, tunnetaan myös progressiivisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on presbyopia (ikänäkö).

Arvostelut

Acuvue Oasys with Transitions saa keskimäärin 4,7 perustuen 3 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Suositukset sinulle