Clariti Multifocal - Vertaa Hintoja

Clariti Multifocal
(2)

Vertaa hintoja 15,23 € - 15,23 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Vertaa hintoja 15,23 € - 15,23 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).
Näytä hinta
Pakkauskoot

huomio: jotkin linkit voivat olla sponsoroituja.

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 15,23 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 15,23 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 1 kauppa ja 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 15,23 € ja korkein on 15,23 €. Säästä jopa 0%.

Osta Clariti Multifocal verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Clariti Multifocal myydään pakkauksissa, joissa on 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Clariti Multifocal
 • Käyttöaika
  Kuukausilinssi
 • Tyyppi
  Monitehopiilolinssi
 • Valmistaja
  CooperVision
 • Materiaali
  Somofilcon A
 • Vesipitoisuus
  56 %
 • Hapen läpäisykyky
  86 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -8 ja 6 välillä
 • Halkaisija
  14.2
 • BC
  8.7
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://coopervision.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Clariti Multifocal -piilolinssit valmistaa CooperVision. Ne on suunniteltu korjaamaan ikänäköä, joka yleensä vaikuttaa potilaisiin elämän myöhemmissä vaiheissa. Nämä linssit yhdistävät erilaisia optisia vyöhykkeitä täydellisen näön saavuttamiseksi sekä läheltä että kaukaa. Clariti Multifocal on kuukausittain vaihdettava monitehoinen piilolinssi.

Clariti Multifocal -linssit on valmistettu Somofilcon A-materiaalista, joka on silikonihydrogeelinen aine, joka johtaa suuren määrän happea silmiin ja säilyttää samalla runsaasti kosteutta mukavaa käyttöä varten. Niiden hapen läpäisykyky on 86 Dk/t ja veden sisältöprosentti on 56. Kun näitä linssejä käytetään, silmäsi tuntuvat raikkailta ja terveiltä koko päivän.

Jatkuvan kosteuden varmistamiseksi linssejä valmistettaessa käytetään AquaGen-teknologiaa, ja WetLoc-teknologia pitää linssit luonnollisesti kosteina ja mukavina koko päivän ajan. Tämä kosteuskomponentti on tasaisesti jakautunut koko linssin pinnalle ja jäljittelee terveen ihmisen silmän luonnollista hydratoitumistilaa. Silikonihydrogeelilinssit ovat terveellisempi vaihtoehto hydrogeelilinsseille. Ne vapauttavat enemmän happea sarveiskalvolle ja silmät pysyvät terveempinä niiden korkean läpäisevyyden ansiosta.

Käyttöaika

Clariti Multifocal on kuukausilinssi. Kuukausilinssit, tunnetaan myös 30-päivän linsseinä, käytetään 30 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Piilolinssin tyyppi

Clariti Multifocal on monitehopiilolinssi. Monitehopiilolinssit, tunnetaan myös progressiivisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on presbyopia (ikänäkö).

Arvostelut

Clariti Multifocal saa keskimäärin 4 perustuen 2 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle