Clariti Toric - Vertaa Hintoja

Clariti Toric
(2)

Vertaa hintoja 11,66 € - 11,66 €.

Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).

Vertaa hintoja 11,66 € - 11,66 €. Hinta on laskettu kuukaudessa (2 linssit).
Näytä hinta
Pakkauskoot

huomio: jotkin linkit voivat olla sponsoroituja.

Hintahistoria

Halvin hinta viimeisen 11 kuukauden aikana on ollut 11,66 € kuukaudessa.

Tällä hetkellä halvin hinta on 11,66 € kuukaudessa.

Hintatiedot

Vertaile hintoja 1 kauppa ja 6 piilolinssipakkausten välillä. Tällä hetkellä alhaisin kuukausihinta on 11,66 € ja korkein on 11,66 €. Säästä jopa 0%.

Osta Clariti Toric verkosta parhaaseen ja edullisimpaan hintaan. Löydämme aina sinulle alhaisimman hinnan. Teemme tämän seuraamalla jatkuvasti parhaita tarjouksia verkossa.

Clariti Toric myydään pakkauksissa, joissa on 6 piilolinssiä.

Tuotetiedot

 • Nimi
  Clariti Toric
 • Käyttöaika
  Kuukausilinssi
 • Tyyppi
  Toorinen piilolinssi
 • Valmistaja
  CooperVision
 • Materiaali
  Somofilcon A
 • Vesipitoisuus
  56 %
 • Hapen läpäisykyky
  57 Dk/t
 • Voidaan käyttää nukkumisen aikana
  Ei
 • UV-suodatin
  Kyllä
 • Vahvuusalue
  -9 ja 6 välillä
 • Halkaisija
  14.4
 • BC
  8.7
Lue lisää valmistajan omalta verkkosivulta: https://coopervision.com/.

Toimitus

Kaikki tällä sivulla listatut kaupat toimittavat Suomi. Tyypillinen toimitusaika on 1-3 päivää, kun taas jotkut kaupat saattavat kestää 3-7 päivää. Tarkka toimitusaika löytyy kaupan verkkosivuilta. Jos tarvitset nopean toimituksen piilolinsseille, on olemassa kauppoja, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kuvaus

Clariti Toric -piilolinssit ovat CooperVisionin valmistamat kuukausilinssit, jotka on suunniteltu astigmatismin korjaamiseen. Linssit on valmistettu Somofilcon A -materiaalista, jolla on korkea hapen läpäisevyys, 57 Dk/t, edistäen silmien terveyttä. Lisäksi niiden vesipitoisuus on korkea, 56%, mikä lisää käyttömukavuutta.

Nämä linssit hyödyntävät ainutlaatuista WetLoc-teknologiaa, joka pitää linssit luonnollisesti kosteina ja mukavina koko päivän. Teknologia jakaa kosteuden tasaisesti ympäri linssin pintaa, jäljitellen terveen ihmisen silmän luonnollista kosteustasapainoa. Tämän ansiosta Clariti Toric -linssit tarjoavat optimaalisen mukavuuden sekä terveet ja virkistyneet silmät koko päivän ajan.

Clariti Toric -piilolinssejä voidaan käyttää 30 päivän ajan, minkä jälkeen ne on uusittava. Ne ovat tehokas ratkaisu astigmatismista kärsiville, jotka etsivät korkealaatuisia, mukavia ja terveitä silmille sopivia linssejä. Yhdenmukaisten arvostelujen mukaan ne tarjoavat erinomaisen näön korjauksen sekä miellyttävät tunteen silmissä koko päivän ajan.

Käyttöaika

Clariti Toric on kuukausilinssi. Kuukausilinssit, tunnetaan myös 30-päivän linsseinä, käytetään 30 päivää kerrallaan. Jotkut voidaan myös pitää yön yli.

Piilolinssin tyyppi

Clariti Toric on toorinen piilolinssi. Tooriset piilolinssit, tunnetaan myös astigmaattisina linsseinä, on suunniteltu henkilöille, joilla on astigmatismi.

Arvostelut

Clariti Toric saa keskimäärin 5 perustuen 2 arvosteluun. Klikkaa tästä lähettääksesi arvostelun.

Muut variantit

Suositukset sinulle